[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cadı ablası
ben 2 hafta önce orda çadır kurdum
ben gene önceden gidiyim çadırımı kuruyum diyorum istiyen varsa gelsin
şehrin içine girmeden kamping geri var içinde duş ve tuvalet var
tepeyi aşıncada uzun sahilin tam ortasına çıkıyorsun güzel oluyor.
benimgibi firi takılan insanları biraz otellere ve pansiyonlara almıyorlar
bende alıyorum çadırımı gidiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------

ben derimki belki kamping alanına motorları bırakmamıza izin verirler
vermezlersede biraz yokuş çıkıyorsun ama tam tepenin üstünde boş yervar oraya bıraka biliriz. tabi sizin eminimki daha iyi fikirleriniz vardır.

Arkadaşlar aranıza yeni katılan üyeniz olarak şunu merak ediyorum malum ay ortası bu gezi bize kaça patlar o kadar gelmek istiyorum ki ilk defa böyle birşeye katılacağım ama dediğim gibi ortalam ne kadar harcarız

Arkadaşlar aranıza yeni katılan üyeniz olarak şunu merak ediyorum malum ay ortası bu gezi bize kaça patlar o kadar gelmek istiyorum ki ilk defa böyle birşeye katılacağım ama dediğim gibi ortalam ne kadar harcarız

sanırım 30 lira olur benzin yemek sana :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 PM ----------

Basın açıklaması, yol kapatma vb. türü eylem yapılmazsa polis bir şey yapamaz...
En uygunu herkesin eline bir protesto mesajı yazan bez vererek öyle çıkmak dışarı ve uygun noktada korna çalmak..

arkadaşlar milleti yanlışdüşüncelere itmeyin inş yalnızca eglen meye gidecez başka bişe yok :bounce::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üf az kaldı ya 26 sına inşallah bende hyosungu alabılırım ozamana kadar :pale:

22 sinde motorumu alıcam eğer 3 gün içinde şile ye gidebilecek kadar öğrenebilirsem bende gelmek isterim. bu sizce mümkün mü? ilk defa motor alıyorum da.

22 sinde motorumu alıcam eğer 3 gün içinde şile ye gidebilecek kadar öğrenebilirsem bende gelmek isterim. bu sizce mümkün mü? ilk defa motor alıyorum da.

hele bir piş, kendine güvenin gelsin ondan sonra :cat:
zaten sende motoru alınca anlayacaksın :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar