Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bim den konserve balık alır gideriz yanına birde yurt konserve tamamdır.

nerde yeşillik oraya tezgahı sereriz:cat:

sapancaya gidip te konserve yenirmi ya abi:D:D koskoca göl var orda bize balık tutulacak bi yer olsun 1 tane balikçi abi getircem 50-55 yaslarinda ...:cherry::cherry:

arkadaşlar 2007 model ybr 125 motosikletimin lastiklerini değiştirmem gerekiyor. bana "duro" ile "irc" arasında tercih yaparsam ne dersiniz?

bir de metzeller diye bir lastik var. onun hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.

bunun haricinde; 2007 model ybr lere tubeless lastik takılabliyormu, herkes takılır diyor..

bende metzeler var. 12 bin civarıdır kullanıyorum hala diş derinliği makul. yol tutuşu falan da gayet guzel.

lastikten para kısmaya çalışma, iki kuruş fazla ver metzeler ve benzeri al. hoş o kadar da pahalı değil bu lastikler. ben geçen sene on arka 100 tl'ye taktırmıştım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------

sapancaya gidip te konserve yenirmi ya abi:D:D koskoca göl var orda bize balık tutulacak bi yer olsun 1 tane balikçi abi getircem 50-55 yaslarinda ...:cherry::cherry:

topcase'e koy getir balıkçı abini.

hacı sen kamışı bul ben sana tutarım yanına bi lt de coca cola açarız..... kebap kebap.. olmadı bizim köyün barajına gideriz orada balık var ama pullu dere balığı güzel olur tadı yanlız... :D

hacı sen kamışı bul ben sana tutarım yanına bi lt de coca cola açarız..... kebap kebap.. olmadı bizim köyün barajına gideriz orada balık var ama pullu dere balığı güzel olur tadı yanlız... :D

Hacı sizin orayi 2-3 haftaya saklayacaz artık hepsine gitcez acele yok:queen::queen: sapancada balık tutmaya izin verirlermi tam bilgim yok varmi o civarda oturan bize klavuzluk yapabilecek arkadas....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

bende metzeler var. 12 bin civarıdır kullanıyorum hala diş derinliği makul. yol tutuşu falan da gayet guzel.

lastikten para kısmaya çalışma, iki kuruş fazla ver metzeler ve benzeri al. hoş o kadar da pahalı değil bu lastikler. ben geçen sene on arka 100 tl'ye taktırmıştım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------

topcase'e koy getir balıkçı abini.

cygnus rs 125 i var onunda:cherry::cherry:ihtiyar tam gaz gidiyo varya görcen :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

alabiliyorsan metzeller al diğerlerinin 2 katı fiyatı olmasına rağmen şikayet edeni göremezsin (fiyat konusu hariç)

ırc fena değil

duro yu son sıraya koyuyorum zira hamuru biraz sert kışın sorun olabiliyor.

sadece sibob'u değiştirerek tubeless yapabilirsin:cat:

http://www.metzelermoto.com/web/cat..._ME22.xml&menu_item=/products/catalog/classic

bu linkte bulduğum lastiklere bakabilirmisiniz bunlar uygunmudur. Metzeler'i nerden sipariş verebilirim?

bir de tubeless konusunda beni bir abimiz çok uyardı. 2007 model ybr jantları tubeless tırnağı yoktur, tehlikeli olur yaptırma dedi. o nedenle tubeless yaptırmaktan çekiniyorum.

hiç bi tehlikesi yok bence gönül rhatligiyle yaptirabilirsin asil benim kullandigim kötü sambrelli virajda bi patliyo lastik asfalti öpüyosun:mrgreen:

hiç bi tehlikesi yok bence gönül rhatligiyle yaptirabilirsin asil benim kullandigim kötü sambrelli virajda bi patliyo lastik asfalti öpüyosun:mrgreen:

ya benim arka teker patladı bugün koskoca vida girmiş dubleks ve şamyelli lastik onu sökmek ne zormuş söktüm levyeyle içini açamadım makinayla sıkıştırdık ustaya dedim abi yolda kalsam ben nasıl tamir etcem bunu nah yaparsın dedi:D yandım valaa yokmu caresi bunun

ya benim arka teker patladı bugün koskoca vida girmiş dubleks ve şamyelli lastik onu sökmek ne zormuş söktüm levyeyle içini açamadım makinayla sıkıştırdık ustaya dedim abi yolda kalsam ben nasıl tamir etcem bunu nah yaparsın dedi:D yandım valaa yokmu caresi bunun

yok :queen::queen:

Küçük patlakları lastik tamir köpüğü kapatıyor. Şu ana kadar çok işime yaradı. Biraz büyük patlaklarda da fitil attırabilirsin. Ben fitil atılmış lastikle 15000 km. yol yaptım, hala iyiydi ama arkayı değiştireceğim için değiştirdim.

Küçük patlakları lastik tamir köpüğü kapatıyor. Şu ana kadar çok işime yaradı. Biraz büyük patlaklarda da fitil attırabilirsin. Ben fitil atılmış lastikle 15000 km. yol yaptım, hala iyiydi ama arkayı değiştireceğim için değiştirdim.

ya şamyelliyse ne atıcaz peki?

Bildiğim kadarıyla lastik tamir köpükleri şamyelli lastiklerde de işe yarayabiliyor. En azından basınç etkisi ile lastikçiye kadar götürür. Tabi patlak büyükse Allah yardım etsin.

300 km sonra ilk yağ değişimini bugün yaptık.usta yağ olarak 15w-50 castrol power 1 (yanlış yazmadıysam) yağını koydu.bu yağ uygunmudur?castrol kendini kanıtlamış bir marka problem olacağını sanmıyorm ama yinede ybr kullanıcılarının hangi yağı tercih ettiklerini öğrenmek isterim...saygılar...

300 km sonra ilk yağ değişimini bugün yaptık.usta yağ olarak 15w-50 castrol power 1 (yanlış yazmadıysam) yağını koydu.bu yağ uygunmudur?castrol kendini kanıtlamış bir marka problem olacağını sanmıyorm ama yinede ybr kullanıcılarının hangi yağı tercih ettiklerini öğrenmek isterim...saygılar...

Tam isabet olmuş... Gönül rahatlığı ile bas gaza... Ybr 125 in yağ değişimleri 1 - 6 - 12 - 18 - 24 -... X 1000 şeklinde Bilgine.

Son düzenleme:
ybr tayfası nasılsınız ne var ne yok... yaklaşık 10 günden beri ybr m den uzak duruyorum... sizler nasılsınız.....

arkadaşlar bende 2009 ybr city almayı düşünüyorum....elimdeki motoru satsam hemen alıcam....ama 2010 da yeni modeller gelecek diye beklemekteyim.mesala fazer 150 gibi...ama ben az yakıt ve sağlam bir motor istiyorum...2 kişi rahat 90-100 km hızda gidebilicek bi motor istiyorum açıkçası....öğrenim kredisi borcum olmasa 2 aya kadar ybr city alıcaktım nasip 2010 başına inşallah...

arkadaşlar bende 2009 ybr city almayı düşünüyorum....elimdeki motoru satsam hemen alıcam....ama 2010 da yeni modeller gelecek diye beklemekteyim.mesala fazer 150 gibi...ama ben az yakıt ve sağlam bir motor istiyorum...2 kişi rahat 90-100 km hızda gidebilicek bi motor istiyorum açıkçası....öğrenim kredisi borcum olmasa 2 aya kadar ybr city alıcaktım nasip 2010 başına inşallah...

öyle bi motor istiyosan apache alacaksın abicim ybr 90-100 rahat gidemez gider ama dili olsa söver:cherry::cherry:

Ha Cbf'te alabilirsin.:)

Dost musun düşman mı :p
İnsan sevmediğine kötü tavsiyede bulunur :cherry::cherry:
40ooo lik cbf in sefil halini gördük hala öneriyorsunuz :p

Sadece cbf de değil birkaç honda modeline bir haller olmuş hiç ummadığım modelleri yağ yakıyormuş :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar