Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

TOP SPEED bende 650 lik Comet var.. Şu ana kadar çok memnunum. Özellikle torku ve gücü çok iyi.. Orjinal egzost sesinden de çok memnunum diyebilirim. Topcase ve ön cam kullanıyorum, bir anlamda sport touring de oldu sayılır.

Selam arkadaşlar 2007 model Siyah Gt-250 Cometi satıyorum.
İlk sahibiyim ve herkes rodajın önemini bilir. 1000 km olmasına rağmen, ben 2000 km rodaj yaptım. Kışın kapalı garajda muhafa ettim. Ayrıca yaz,kış motorumu ısıtmadan binip, bilinçsizce kullanmadım.
Hiç bir kazam, belam vs... yok çok şükür. 30.000 bakımında Fren balatalarını, Fren hidroliklerini, Yağını (shell Advance vsx), Yağ ve Hava filtresini, Bujilerini, Aküsünü (Yuasa) ,Zincirini (D.I.D marka bilenler iyi bilir) yeniledim. Michelin pilot active lastiklerim iyi durumda, Ayrıca üzerinde koruma demiri, carbon artçı tutamağı, Spor ayna, harrıs elcik, harrıs tankpad, Natılıus havalı korna ve çift hoporlörlü canavar gibi bir alarm mevcut. Temmuz vergisini ödedim ve temiz kağıdını aldım. Kısacası masrafsız ve İkinci sahibini bekliyor. Biricik motorumu eşimin baskısı sebebiyle araba almak için satıyorum.
İlgilenenler için:
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_satilik_hyosung_gt_250_naked-08WQQaXQQ14640028WQQpXQQdisplayitem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaslar bizim motorlarda boya kodu varmıdır varsa neresinde yazar bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatör
Boya kodu bildiğim kadarıyla biryerde yazmıyor. Servisten öğrenebilirsin belki, yada boyacıya gittiğinde çıkarıyorlar aynısını.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boya kodu bildiğim kadarıyla biryerde yazmıyor. Servisten öğrenebilirsin belki, yada boyacıya gittiğinde çıkarıyorlar aynısını.

teşekkürler lucas işimi hallettim boyacıda:)

Arkadaşlar ben de 2006 siyah GT 250 cometimi satıyorum çünkü pegaso aldım:)
19binde şu ana kadar sorunsuz bindim,üzülerek ayrılacağım.
0 505 3988566 cebim ilgilenen olursa.

bu motorlarda güzel hemde ucuz 250lik honda ve yamaha dan daha seri ve atak hemde aynı fiyata tavsiye ederim

Bu cometçilerin motorları baya bir sorunsuz galiba yaz geldi kendilerini yollara vurdular gene araları ii olsa gerek..

Hoşgeldin geçmiş olsun...

Enduroları çok sevmeme rağmen bir hyosung gt 250 comet sevdası aldı beni..bakalım hayırlısı

Ben zaten enduro olarak kullanıyorum. Gidonu değitirdim arkaya çanta taktım Çok fazla toprağa araziye giröediğim için lastıkleri değiştirmedim. Ama lastıklerde değiştimi seni de mutlu edecek bir motor olabılır. Yuklu hali ile reim bulabılırsem koyacağım şimdi.

DSC02562.jpg

Son düzenleme:
Cadde modundan çıkmış At gibi olmuş Maşallah:cat: Ben de böyle birşey düşnüyordum.

Sanırım sende bugun yalovadaydın. Kısmet olmadı tanışmak. Orayada bu şekilde yuklu geldim. Hem yakışıklı hem de rahat bir motor oldu çıktı. Allah hyosungu olmayanlara yardım etsin :p

Hyosungu olanlar için;
http://www.richardhyosunggvgt.com/
Bu adamda hyolar ile ilgili hemen hemen bütün parçalar var..
ilgilenen arkadaşlara

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 PM ----------

Birazda resimlere bakalım motorun hakkını verelim..(cometi olmayanlara:))
sokchosoloburna.jpg

big14640028645.jpg

blueboys.jpg

craigmarple.jpg

flightschoolc.jpg

richardgt250blueboy.jpg

richardkeillorgt.jpg

scottbelshaw.jpg

:bounce::cat::bounce::cat::bounce::cat::bounce: :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar