[Kayseri - MT]

eywallah abı calısıom aksamları fuardayım oglen saatlerınde gelırım ugrarım ben yıne sen dun full dukkandamıydın abi

hemen hemen akşama kadar dükkandaydın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 AM ----------

günaydın kayseri mt nerdesiniz millet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Efendim günaydınlar herkese :rendeer: Hayırlı işler bol kazançlar,bastığınız yer altın olsun.. :)

size de günaydın abi ferhat abi seninde bastığın çil çil cumhuriyet altını olsun:)

merhaba hemserilerim

bende kayseriliyim ama almanyada yasiyorum! memleketimizde cok race tipi motor kullanan varmi?

nalat olsun bu gaz telini icat edene. neden standart tel kullanmıyorsa bu kanuni:pr:
bu gün sağ olsun mehmet abiyle getirdik motoru dükkana kadar. orda ben de aldım yüksek rolantide gaz teli olmadan 3.viteste 40 km ile anayrta eve geltirim. bide yolda yağmur yağıdı donuma kadar ıslandım..
gaz teli bulamadık kayseride sipariş verdik inşallah gelcek :)

merhaba hemserilerim

bende kayseriliyim ama almanyada yasiyorum! memleketimizde cok race tipi motor kullanan varmi?

merhaba evet var birde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------

nalat olsun bu gaz telini icat edene. neden standart tel kullanmıyorsa bu kanuni:pr:
bu gün sağ olsun mehmet abiyle getirdik motoru dükkana kadar. orda ben de aldım yüksek rolantide gaz teli olmadan 3.viteste 40 km ile anayrta eve geltirim. bide yolda yağmur yağıdı donuma kadar ıslandım..

inş tuni inş

hehe başına gelmeyen kalmamış desene:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
size de günaydın abi ferhat abi seninde bastığın çil çil cumhuriyet altını olsun:)

Çil,çil bir adet varadero'ya razıyım be barış :) :cat: Ne alaka mualla dimi :p İyi geceler kayseri'mt ahalisi :rendeer:

günaydın. bu ne yağmur bu ne soğuk yazın ortasında arkadaslar.fren hidroliğini neredeyse yarısını çatlayan seviye camından döktüm artık ön fren yok gibi havalar düzelene kadar benim ecdere binemeyeceğim heralde.

günaydın. bu ne yağmur bu ne soğuk yazın ortasında arkadaslar.fren hidroliğini neredeyse yarısını çatlayan seviye camından döktüm artık ön fren yok gibi havalar düzelene kadar benim ecdere binemeyeceğim heralde.

nani nani nani ünlü yol yardım 7/24kar yağmur çamur hiç fark etmez bir alo demeniz yeterli

Yağmurlu havada motor sürmeyi daha çok severim ama arka çamurluk delik üstüme su sıçratıyor. Memet gelince haber edecen unutma...

sağol memedim biliyorum zatenherzaman gelebileceğini.senin oraya kadar gelirim de yağmurda gecen tuncay gibi sırılsıklam oldum.hasta olucam bu gidişle

nani nani nani ünlü yol yardım 7/24kar yağmur çamur hiç fark etmez bir alo demeniz yeterli

biliyoz abi her zaman yardımcı olursun. sen olmasan biz ne yapardık:cat:
çok yaşa başkanımız :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

sağol memedim biliyorum zatenherzaman gelebileceğini.senin oraya kadar gelirim de yağmurda gecen tuncay gibi sırılsıklam oldum.hasta olucam bu gidişle

motorcu adama bişey olmaz :)
pak ben donuma kadar ıslandım ama hasta olmadım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar