günaydın kayseri
abi bugun sızın oraya geldım senn ısım neydı soramadım senı ya
günaydın kayseri
abi bugun sızın oraya geldım senn ısım neydı soramadım senı yasarı tshrt wardı uzerımde bı amca wardı sızın kasada pc basında
cekındım soramadımda netten tanıstıgım bı abı war o kım war da denmz kı
![]()
ismim mehmet geldiğinde beklerim yine
eywallah abı calısıom aksamları fuardayım oglen saatlerınde gelırım ugrarım ben yıne sen dun full dukkandamıydın abi
merhaba hemserilerim
bende kayseriliyim ama almanyada yasiyorum! memleketimizde cok race tipi motor kullanan varmi?
nalat olsun bu gaz telini icat edene. neden standart tel kullanmıyorsa bu kanunir:
bu gün sağ olsun mehmet abiyle getirdik motoru dükkana kadar. orda ben de aldım yüksek rolantide gaz teli olmadan 3.viteste 40 km ile anayrta eve geltirim. bide yolda yağmur yağıdı donuma kadar ıslandım..
gaz teli bulamadık kayseride sipariş verdik inşallah gelcek![]()
hehe başına gelmeyen kalmamış desenenalat olsun bu gaz telini icat edene. neden standart tel kullanmıyorsa bu kanunir:
bu gün sağ olsun mehmet abiyle getirdik motoru dükkana kadar. orda ben de aldım yüksek rolantide gaz teli olmadan 3.viteste 40 km ile anayrta eve geltirim. bide yolda yağmur yağıdı donuma kadar ıslandım..
gaz teli bulamadık kayseride sipariş verdik inşallah gelcek![]()
size de günaydın abi ferhat abi seninde bastığın çil çil cumhuriyet altını olsun![]()
günaydın. bu ne yağmur bu ne soğuk yazın ortasında arkadaslar.fren hidroliğini neredeyse yarısını çatlayan seviye camından döktüm artık ön fren yok gibi havalar düzelene kadar benim ecdere binemeyeceğim heralde.
nani nani nani ünlü yol yardım 7/24kar yağmur çamur hiç fark etmez bir alo demeniz yeterli
sağol memedim biliyorum zatenherzaman gelebileceğini.senin oraya kadar gelirim de yağmurda gecen tuncay gibi sırılsıklam oldum.hasta olucam bu gidişle
Yağmurlu havada motor sürmeyi daha çok severim ama arka çamurluk delik üstüme su sıçratıyor. Memet gelince haber edecen unutma...