gezgincim bende bugune kadar aldığım araçlara motosikletim hariç diğerlerinde hiç renk seçemedim cebime içime sinen olsun mantığıyla rengi en son şıklara bıraktım.
benim orda kastettiğim şey latife tadında takılmaktan ibaretti.
hatta biraz daha latife edeyim:
senin depo kılıfı graranajlarıda hatta kafa granajındaki siyah sticker larıda düşünürsek motorun çizilme şansı yok.
kendime ait müstakil garajım oldugundan kedi ve çocuk vakası yaşamadığımdan , bekara kadın boşamak kolaydır mantığı ile gözüm alışamadı. ama kırmızı cbf de güzel.. helede jantları siyah ve kırmızı şeritte oldumu tadından yenmez..
bu arada çok güzel yol yapmışsın paylaşımın için kendi adıma çok teşekkür ederim. sayende gitmiş görmüş kadar olduk. ::biggrinn
Önemli degil... Jantları boyatıp serit cekmek aklımdan geciyor ama bu aralar biraz zor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 AM ----------
Bu arada ben yayla sezonunu actım. Önceki gun akşam 45 km gittik sabaha geri döndük.90km yol katettik. Foto yok cunku ani bir kararla gittik. Ben böyle geziler dısında iş icabı gittigim yerleri fotolayamıyorum... Anlıycanız Nickin hakkını verdigime inanıyorum ama kanıt olmuyor... Olacak ya artcı olan eşim de foto cekmeyi hiç sevmiyor.