Mutlu Yıllar PATRON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERhan DOğum günün Kutlu Olsun. Nİce Mutlu Yıllara Paşam.. haydi bakalim :))

Moderatör (forrap)
Doğum günün kutlu olsun :)
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
mutlu yıllar, yeni yaşınız mutluluk huzur getirsin..

nice senelere patron :)

nice nice yıllara dilerim :)

Bencede nice yıllara :p

hakiki nice yıllaroğlu..

Geçti be Gökhan, Geçti be Cem, Geçti be Burak. :cherry:

Sizin bir kere yazmanız benim için 1.000 mesajdan daha değerli. (hemen mesaj sayınızı arttırıyorum :p ) İyiki varsınız bebişlerim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 AM ----------

boss nice yıllara ... :)

Sağol Barış abi, hediyemi gelip alımcam :cherry:

Birde buradan kutlayayım :) Erancım nice mutlu yıllara

Sağolasın komutanım kuru kuru böyle olmaz ıslatırız. :wiinkk:

Doğum günün kutlu olsun :)
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara :rendeer:

Teşekkürler Tuncer'cim, nice senelere hep birlikte iyişallah. Görüşmek üzere.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 AM ----------

ERhan DOğum günün Kutlu Olsun. Nİce Mutlu Yıllara Paşam.. haydi bakalim :))

Çok sağol Özercim. Bi an büyük küçük harfler ile gizli bir mesaj vermeye çalıştığını sandım. :p Doğum günü başlığımda alfanümeriklik yapma :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------

Doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara Erhan abi:rendeer:

doğum günün kutlu olsun hocam, böyle bir siteyi hayata geçirip ayakta tutabildiğiniz içinde ayrıca tebrik ediyorum. motosiklet.net büyük başarıdır.

sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun :rendeer:

Mutlu yıllar Erhan, sevdiklerinle beraber daha nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneler geçirirsin inşallah...
Doğum günün kutlu olsun...
:rendeer:

nice senelere iyikidoğdun erhan abi ;)

Doğum gününüz kutlu olsun.

Daha nice seneleri sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle.:)

İyi dileklerinizi için teşekkürler arkadaşlar, nice senelere hep birlikte gireriz iyişallah.

iyiki doğdun boss iyiki varsın, sen olmasaydın bu sitede olmayacaktı, sen ve senin gibi kardeşim diyebileceğim arkadaşlarımı tanıyamayacaktım belkide, hayatımda büyük bi eksiklik olurdu, nice sağlıklı mutlu yıllara :rendeer:

Emin öyle birşey olmadığına göre kafaya takmayada gerek yok, bir ton arkadaş, dost ve kardeşin var işte keyfini çıkart. :wiinkk:

doğum gününüz kutlu olsun sayın patron....çok zor iş sizinkisi binbirtürlü insanla uğraşmak ama insan buraya bağlandımı kopamıyor....allah sevd,iklerinizle nice mutlu seneler nasip etsin....tekrardan doğum günün kutlu olsun....:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sevgili erhan doğum günün kutlu olsun..nice yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..hoşca kal:rendeer:

ERHAN...

nice mutlu senelere.... iyiki doğdun,iyiki varsın...

hediyen= 1 PORSİYON ÇİĞ KÖFTE :) istediğin zaman alabilirsin....:queen::queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
doğum gününüz kutlu olsun sayın patron....çok zor iş sizinkisi binbirtürlü insanla uğraşmak ama insan buraya bağlandımı kopamıyor....allah sevd,iklerinizle nice mutlu seneler nasip etsin....tekrardan doğum günün kutlu olsun....:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Mutlu yıllar :=)

sevgili erhan doğum günün kutlu olsun..nice yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..hoşca kal:rendeer:

doğum günün kutlu olsun erhan nice yıllara :rendeer:

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

ERHAN...

nice mutlu senelere.... iyiki doğdun,iyiki varsın...

hediyen= 1 PORSİYON ÇİĞ KÖFTE :) istediğin zaman alabilirsin....:queen::queen::queen:

Çok sağol Ayberkcim vaktim olduğunda sohbet etmeye geleceğim aklımdasın.:wiinkk:

Son olarak biricik MT'den gelen doğum günü mesajıyla konuyu kapatayım.
Teşekkürler MT iyiki varsın. :rendeer:

Selam Skullhunter,

Motosiklet.NeT Forum Yönetimi olarak Dogumgününüzü kutlar Hayatinizda esenlikler ve Mutluluklar dileriz. Birlikte nice Yillara...

Saygilar

Motosiklet.NeT Forum Yönetimi

Seneye umarım görüşürüz.
Saygılar Sevgiler

:bestmt:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar