doğum günün kutlu olsun hocam, böyle bir siteyi hayata geçirip ayakta tutabildiğiniz içinde ayrıca tebrik ediyorum. motosiklet.net büyük başarıdır.
mutlu yıllar, yeni yaşınız mutluluk huzur getirsin..
nice senelere patron![]()
nice nice yıllara dilerim![]()
öz nice yıllar![]()
Bencede nice yıllara![]()
hakiki nice yıllaroğlu..
boss nice yıllara ...![]()
Birde buradan kutlayayımErancım nice mutlu yıllara
Doğum günün kutlu olsun![]()
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara :rendeer:
ERhan DOğum günün Kutlu Olsun. Nİce Mutlu Yıllara Paşam.. haydi bakalim)
Doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara Erhan abi:rendeer:
doğum günün kutlu olsun hocam, böyle bir siteyi hayata geçirip ayakta tutabildiğiniz içinde ayrıca tebrik ediyorum. motosiklet.net büyük başarıdır.
sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun :rendeer:
Mutlu yıllar Erhan, sevdiklerinle beraber daha nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneler geçirirsin inşallah...
Doğum günün kutlu olsun...
:rendeer:
nice senelere iyikidoğdun erhan abi![]()
Doğum gününüz kutlu olsun.
Daha nice seneleri sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle.![]()
iyiki doğdun boss iyiki varsın, sen olmasaydın bu sitede olmayacaktı, sen ve senin gibi kardeşim diyebileceğim arkadaşlarımı tanıyamayacaktım belkide, hayatımda büyük bi eksiklik olurdu, nice sağlıklı mutlu yıllara :rendeer:
Çok yavaşsın, seneye bekleriz. :cherry:
yaşlanıyorsun erhan![]()
:yaşlanıyorsun erhan![]()
:Gecen gun oyle demiyordun ama![]()
doğum gününüz kutlu olsun sayın patron....çok zor iş sizinkisi binbirtürlü insanla uğraşmak ama insan buraya bağlandımı kopamıyor....allah sevd,iklerinizle nice mutlu seneler nasip etsin....tekrardan doğum günün kutlu olsun....:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Mutlu yıllar :=)
sevgili erhan doğum günün kutlu olsun..nice yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..hoşca kal:rendeer:
doğum günün kutlu olsun erhan nice yıllara :rendeer:
ERHAN...
nice mutlu senelere.... iyiki doğdun,iyiki varsın...
hediyen= 1 PORSİYON ÇİĞ KÖFTEistediğin zaman alabilirsin....:queen::queen::queen:
Selam Skullhunter,
Motosiklet.NeT Forum Yönetimi olarak Dogumgününüzü kutlar Hayatinizda esenlikler ve Mutluluklar dileriz. Birlikte nice Yillara...
Saygilar
Motosiklet.NeT Forum Yönetimi