Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bukaskı kullananınız varmı veya kask hakkında bilgisi olan varmı. Almayı düşünüyorum,yalnız sizinde bilgilerinizden yararlanmak istedim. Teşekkür ederim.. Yeni yabr alanlarada hayırlı olsunkazasız belasız sürüşler diliyorum.cevaplarınızı bekliyorum. Ha bu arada çantada kararımı verdim,shad sh 33 lt liğini alıyorum bilgilerinize:)
[ımg]http://img122.imageshack.us/img122/2659/44432al.th.jpg[/ımg]

bu soruma cevap verecek yokmu.arkadaşlar

cbr125rcı' Alıntı:
arkadaşlar bukaskı kullananınız varmı veya kask hakkında bilgisi olan varmı. Almayı düşünüyorum,yalnız sizinde bilgilerinizden yararlanmak istedim. Teşekkür ederim.. Yeni yabr alanlarada hayırlı olsunkazasız belasız sürüşler diliyorum.cevaplarınızı bekliyorum. Ha bu arada çantada kararımı verdim,shad sh 33 lt liğini alıyorum bilgilerinize
[ımg]http://img122.imageshack.us/img122/2659/44432al.th.jpg[/ımg]

onu bunu bilmem de kask güzelmiş

bu soruma cevap verecek yokmu.arkadaşlar

kardeş kask güzelmiş ben her ne kadar çeneden açılır kaskları tasvip etmesemde airoh iyi markadır bence güzel kask al derim.ben gdr full face kullanıyorum memnunum.bu arada bende shad ın 40 lt lik kargo tipi çantasını aldım bugün baya hoş durdu motorda hemde sağlam ve güzel bi alete benziyo.shad ı kaçırma derim.güle güle kullanman dileğiyle...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 PM ----------

o değilde motorda vites olayına alışmakta zorluk çekiyorum scooter dan sonra vites-debriyaj olayı bozdu bünyeyi:)normale getiremiyorum istediğim zaman duracağım zaman mesela.ya 1 oluyo ya 2 tutturamıyorum...sanırım kullandıkça alışacağım...

arada bende arkadasın ybr si ile biraz gezinti yapıyorum ve yakında almayı dusunuyorum.

ve bende durma asamasındayken vites düsürme isine alısamadım varmıdır bunun pratik bir yolu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm arkadaslar 1 adet arka fren balatası fiyatı_?
arka tekerı dublexmı alsam yoksa şamyellı olandan mı alsam_? fiyatı hakkında bılgınızı alabılırmıyım. Tamırcıyle yenı tanısmaya basladık, öpülmeyelım

Son düzenleme:
arka tekerı dublexmı alsam yoksa şamyellı olandan mı alsam_? fiyatı hakkında bılgınızı alabılırmıyım. Tamırcıyle yenı tanısmaya basladık, öpülmeyelım

arka balatayi dükkanlarda yan sanayisni 25 liradan aşagi takmıyolar takılan balatagin degeri 5 ila -7 lira arasinda bu kalitede bi balata malum çin...arka teker dublek olursa daha iyi olur tabi tamiri kolay:wiinkk::rendeer:

slm arkadaslar ya bn bişi öğrenmk isyrm vitesli motorda birnci vites aşağı itince 2 3 4 ve 5. viteslere nerden geçiriyorz yardmcı olrsanz sewinrm

slm arkadaslar ya bn bişi öğrenmk isyrm vitesli motorda birnci vites aşağı itince 2 3 4 ve 5. viteslere nerden geçiriyorz yardmcı olrsanz sewinrm

yukari doğru itinceydi galiba:silent:Bende tam bilmiyorum Arkadasin ybrsine biniyorumda arada ben hep 1. vitste dolaşiyorum:mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

birnci vites aşağı itince 2 3 4 ve 5. viteslerde yukarı genelde
bazı motosıkletlerde farklı ornek jawa lazerde1 yukarı 2 3 4 asağı

daha kullanmadım vitesli ama baya araştırdım geneli
1 BOŞ 2 3 4 5 gerisini bilmiyorum ama ybrninki bu

Orijinal arka fren balatası şu anki euro kuruna göre 27 civarı falan:wiinkk:
Lastikleri dublex olandan öneririz tabiiki:cat:

Son düzenleme:
yukari doğru itinceydi galiba:silent:Bende tam bilmiyorum Arkadasin ybrsine biniyorumda arada ben hep 1. vitste dolaşiyorum:mrgreen::mrgreen:

Bende diyorum arkadaşının ybrsinin lastikleri niye aşındı :p baksana çok hızlı gidiyormuşsun:queen::queen::queen::queen:

Bende diyorum arkadaşının ybrsinin lastikleri niye aşındı :p baksana çok hızlı gidiyormuşsun:queen::queen::queen::queen:

dün sapancaya 1. viteste gittim yani o derece cahillik:queen::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------

Dün Yapmiş Oldugum sapanca Gezisindn bi kaç kare paylaşayim İstedim arkadaşlar....
2d0if5e.jpg

r9ftbk.jpg

33xvel0.jpg

zml0cz.jpg

34zf703.jpg

akvo2e.jpg

52kj8j.jpg

a4yhec.jpg

2dhd9o7.jpg

2416v6o.jpg

2mor343.jpg

rbcwgi.jpg

2d7bznd.jpg

2nqy8zs.jpg

arada bende arkadasın ybr si ile biraz gezinti yapıyorum ve yakında almayı dusunuyorum.

ve bende durma asamasındayken vites düsürme isine alısamadım varmıdır bunun pratik bir yolu?

al benden de o kadar.durma esnasında normali bulana kadar yeşil yanıyo sıkıntı oluyo umarım süre süre alışılıyodur.

arkadaşlar bende uzay kafa 2004 ybr var.normal bi 125 ybr litrede ortalama kaç km gitmesi lazım?şimdiden tşklr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar