Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya okuyun cvp werin diye koca koca yazdım nolur bi cvp. :salut::pale:

Bana plaka,ruhsat dahil 3700'e patladı...sana kaça patlar bilmiyorum :) yan sehba zaten standart,sadece koruma demirim yok... yer yer il,il değişebilir bu fiyatlar!!iyi araştırmak gerekir :cat:

rsavklı bi görüşemedik senle :D geçen hafta pazar da ben Yoncalı'ya gittim. Sıcak havuza :cherry: o kadar da bakındım etrafa ama bi kütahyalı göremedim :) bir tane cup gördüm onda da kask-mask yok diye selam vermedim :)

teşekkürler digi boy hatırlamışsınya. inşallah inşallah oturup muhabbet etmek nasip olur.
toros la geldin sanırsam yoncalıya. duymuşsundur belki tavşanlıda göbel ve dereli kaplıcalarımız da var.
yoncalı kadar büyük değil ama oralar da çok güzeldir:cat: tavsiye olunur

mrybrr.jpg

2pyyuqa.jpg

Motorumun son hali... düzce gezisinden...32.600

Merhabalar, öncelikle epeydir yazamadığım için özür. Manyak bir iş temposu nedeniyle ne web sitesiyle ne de motosikletimle yeterince ilgilenemiyorum. Az da olsa bulduğum fırsatlarda ybr me binmeye, alışmaya çalışıyorum. Nisan başında almıştım, o günden bu güne anca 400 km olmuş yaptığım yol, siz anlayın artık.
Bir şey sormak isterim acil, yardımcı olursanız da çok sevinirim. MTV (motorlu taşıt vergisi) sorgulaması yaptım az önce, 38 TL lik iki taksitden toplam 76 TL borcum görünmekte. Ancak ayrıca 156 TL lik bir borcum daha görülmekte. Bu son borcun vade tarihi de MTV nin ikinci taksidinin tarihi olarak gösterilmiş yani temmuz sonu. Şimdi bu 156 TL ne ola ki ? Cezam falan yok. Özellikle yeni alan arkadaşlar MTV dışında böyle bir ek ödeme talebi ile karşılaştı mı ? Devlet baba motorculara ek bi kafa vergisi falan mı çıkardı ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Tşk ler şimdiden ve yolunuz açık olsun ...

slm arkadaşlar bizde nihayet YBR lendik.Mavi YBR mi bugün teslim aldım. 2 yıllık çan çin çon tecrübesinden sonra eşek-at olayı oldu resmen:)

slm arkadaşlar bizde nihayet YBR lendik.Mavi YBR mi bugün teslim aldım. 2 yıllık çan çin çon tecrübesinden sonra eşek-at olayı oldu resmen:)

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah utandırmasın.

Ama bende senin gibi ilk heyecanla motor aldığımı duyurduğumda fotosuz olmaz demişti arkadaşlar. Sendende fotoları bekliyoruz en kısa zamanda :)

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah utandırmasın.

Ama bende senin gibi ilk heyecanla motor aldığımı duyurduğumda fotosuz olmaz demişti arkadaşlar. Sendende fotoları bekliyoruz en kısa zamanda :)

sağolasın dostum.haklısın foto koymak lazım haftasonu yapacaz bi güzellik çekecez fotoları :)koyarız inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.........

sağolasın teşekkürler...

Bir şey sormak isterim acil, yardımcı olursanız da çok sevinirim. MTV (motorlu taşıt vergisi) sorgulaması yaptım az önce, 38 TL lik iki taksitden toplam 76 TL borcum görünmekte. Ancak ayrıca 156 TL lik bir borcum daha görülmekte. Bu son borcun vade tarihi de MTV nin ikinci taksidinin tarihi olarak gösterilmiş yani temmuz sonu. Şimdi bu 156 TL ne ola ki ? Cezam falan yok. Özellikle yeni alan arkadaşlar MTV dışında böyle bir ek ödeme talebi ile karşılaştı mı ? Devlet baba motorculara ek bi kafa vergisi falan mı çıkardı ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Tşk ler şimdiden ve yolunuz açık olsun ...

Tekrar merhaba. Öncelikle ybr ailesine yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin demek isterim. Önceki sorumda yer alan şu ek vergi konusunu hallettim. Deneyim ve bilgi aktarımı olsun diye buraya da yazayım dedim. Şimdi motosikletlerimizi sıfır alırken trafik tarafından verilen veya bizim seçtiğimiz plakalar, geçmişte başka kişiler tarafından kullanılmış olabiliyor. İşte, o kişinin o plakadan kaynaklı vergi borcu da otomatik olarak bizim plakaya yazılıyormuş. Neyseki bu işi düzeltmek mümkün, kimliğiniz ve ruhsatınız ile ilgili vergi dairesine (Ankara için Yeğenbey VD) gidip "tahakkuk düzeltme servisi"ne başvurusanız 10 dk içinde (tabi sıra yoksa) düzeltme yapıyorlar ve başkasına ait borcu sizin plakadan siliyorlar. Yarın zorda kalmamak için mutlaka inernetten mtv sorgunuzu yapın, eğer benim başıma geldiği gibi bir tuhaflık varsa da düzeltme işlemlerini hemen gerçekleştirin. Bu arada Mtv nin son taksidi de bu ay hatırlatayım.
Yolunuz açık olsun ...

arkadaşlar bukaskı kullananınız varmı veya kask hakkında bilgisi olan varmı. almayı düşünüyorum,yalnız sizinde bilgilerinizden yararlanmak istedim. teşekkür ederim.. yeni yabr alanlarada hayırlı olsunkazasız belasız sürüşler diliyorum.cevaplarınızı bekliyorum. ha bu arada çantada kararımı verdim,shad sh 33 lt liğini alıyorum bilgilerinize:)

Yamaha Ybr 125 Kullanıcı el kitabı TÜRKÇE (2008-2009 Model)(nette ilk :p)

Beldeyama sitesinde yayınlamıyor nedense (tamamen duygusal sanırım)
Elinde Bakım kitapcığı olmayanlar bakım tablosu ufak tamir bakımlarına burdan göz atabilirler.

Tıkla=>>Yamaha Ybr 125 2008 Kullanıcı el kitabı TÜRKÇE
Tıkla=>>Yamaha Ybr 125 city 2009 Kullanıcı el kitabı TÜRKÇE

Ybr 125 i olan herkeste bulunması gereken bir kitabcık

Acılan pencerede " Download Now " yazılı mavi kutuya tıklayıp indireceksiniz.

Son düzenleme:
bu motorların 0 ında son fıyat nedır arkadaslar bılgı werrsnz cok memnn olurum tsk sımdıden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar