mete teklifin için teşekkür ederim...
almıyım alanada mani olmiyim:cherry:
Babaçi teklifee yokumm diyorr...
gıdından öperim kuzen uğrıycam uygun zamanlarda :rendeer:
mete teklifin için teşekkür ederim...
almıyım alanada mani olmiyim:cherry:
Babaçi teklifee yokumm diyorr...
gıdından öperim kuzen uğrıycam uygun zamanlarda :rendeer:
bende bi çay içerimki sormayın,sabaha kadar 4 demlik bitiyor![]()
Coşkun abi sen gel kazanla yaparım çayı.. :cherry::cherry:
her sene bu sene diye kendimi avutuyorum,çağla bilem gitmiş izmire:cyclopsan
Ya okuyun cvp werin diye koca koca yazdım nolur bi cvp. :salut:ale:
rsavklı bi görüşemedik senlegeçen hafta pazar da ben Yoncalı'ya gittim. Sıcak havuza :cherry: o kadar da bakındım etrafa ama bi kütahyalı göremedim
bir tane cup gördüm onda da kask-mask yok diye selam vermedim
![]()
shad' ın 28 litrelik çantası var bende. Tüm bu dediklerin sıgıyor ama bir şartla: Yagmurluğu kaskın içine tıkıştıracaksın. Sanırım 33 lt'lik olanda buna da gerek kalmaz. çanta gayet kaliteli, al gitsin.
slm arkadaşlar bizde nihayet YBR lendik.Mavi YBR mi bugün teslim aldım. 2 yıllık çan çin çon tecrübesinden sonra eşek-at olayı oldu resmen![]()
Hayırlı olsun arkadaşım. Allah utandırmasın.
Ama bende senin gibi ilk heyecanla motor aldığımı duyurduğumda fotosuz olmaz demişti arkadaşlar. Sendende fotoları bekliyoruz en kısa zamanda![]()
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.........
Bir şey sormak isterim acil, yardımcı olursanız da çok sevinirim. MTV (motorlu taşıt vergisi) sorgulaması yaptım az önce, 38 TL lik iki taksitden toplam 76 TL borcum görünmekte. Ancak ayrıca 156 TL lik bir borcum daha görülmekte. Bu son borcun vade tarihi de MTV nin ikinci taksidinin tarihi olarak gösterilmiş yani temmuz sonu. Şimdi bu 156 TL ne ola ki ? Cezam falan yok. Özellikle yeni alan arkadaşlar MTV dışında böyle bir ek ödeme talebi ile karşılaştı mı ? Devlet baba motorculara ek bi kafa vergisi falan mı çıkardı ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Tşk ler şimdiden ve yolunuz açık olsun ...