Deli_mavi kardeşimiz için Acill 2 ünite A RH+ kana ihtiyaç vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benımkıde uymuyor.Acıl şifalar dılıyorum.MT halkı nerdesınız yaw geyık olsa bu saate kadar bu sayfa 30 bulurdu.Ne oldu bızım duyarlılıgımıza...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncel.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar ben şmdi msj attım.. halletmişler yarın arıycam ben tekrar haber beklemekten başka çaremiz yok.. Amelyat varmış yarın İnşallah iyi geçer ..

Acil şifalar dilerim mutlaka fazlası gelmiştir sonuçta biz çok büyük bir aileyiz ve önemli birşey daha forumu sürekli kontrol edelim acil durumlar için iletişim halinde olalım tekrar geçmiş olsun selamlar....:)

arkadaşlar benım kanımda uyuyor ama dün ameliyat oldum ama eğer bi mahsuru yoksa hemen seve seve verim çünki nargoz yedim dün doktora sorun eğer bi sorun yoksa hemen verim tel 05355804642 istanbul fatih

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 PM ----------

yaa bu arada bıraz sağ duyu bu sitenın bu anlayışına kıl oluyorum sabahtan beri daha 19 cvp yazılmış mübarek kaçbın kişilik siteyiz ve bu kolay bulunan bı kandır daha kımse cvp yazmamış

ne bekliyordunki dostum sen? baska birseymi? :salut:
geyik muhabbeti degil bu.. baska yorum yok.. yoksa cok kisiyi kiricam.. bunuda istemiyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 AM ----------

Benımkıde uymuyor.Acıl şifalar dılıyorum.MT halkı nerdesınız yaw geyık olsa bu saate kadar bu sayfa 30 bulurdu.Ne oldu bızım duyarlılıgımıza...

seninkidemi uymuyor ???? hmmmmm

güncel....
benim kan grubum tutuyor ama ne yazıkki yaştan dolayı.17. 18 yaşından sonrasını kabul ediyolar :(
umarım biran önce bulunur.

i,nşallah durumları iyidir.ALLAH acil şifalar versin:rendeer:

Benimki uyuyor. Fakat ben kan veremiyorum. Bursadayım kan verebilsem hiç durmaz atlar gelirdim. Acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

Allah yardımcısı olsun :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadas jandarmaya askerlere fln haber verin belki bi ise yarar önceden böyle güzel bi uygulama vardı askerler kan veriyodu simdilerde yasaklanmıs gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar