Yeni Kask aldım,ARAİ RX-7 Corsair

Yeni Kask aldım,ARAİ RX-7 Corsair eleştirilerden dolayı deiştirdim.

Bu gün mototaş a gittim,ne zamandır istediğim kaskımı aldım,Buyrun size resimleri(Bu arada Allah c.c. Herkese istediğini nasip etsin inşallah amin.)

:cat:
Arkadaşlar ELEŞTİRİLERİNİZİ dikkate alarak ve kaskın ustunun amerikan bayrağı oldugunun farkın olmamamın nedeniyle,sizinde fark etmenizle büyük bir yanlıştan kurtuldum ve kaskımı gittim deisştirdim,

Yeni Kaskım bu ; 15 20 içinde elime ulaşacak inşallah ARAİ RX-7 GP Diamond White

kolay gelsin

http://www.araihelmet-europe.com/rx7gp/tur/ BUDA ÖZELLİKLERİ

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay bea,Sıfır ürün kutusunu evde açmak gibi bi haz yoktur...Kask süper,Çok karizma...Fiyatı nedir?

GKN

askere gidicen ekipman niyetinemi aldın arai yi :)

allah iyi günlerde kullanmayı nasip kısmet etsin bi 50cc scooter parası vermişsindir ve binm gözümdede değer güvenlik için

Vay bea,Sıfır ürün kutusunu evde açmak gibi bi haz yoktur...Kask süper,Çok karizma...Fiyatı nedir?

evet hiç sorma sıfır gibisi yok yahu,fiyatına gelince ise ben çok çok uyguna Aldım.Karşısında Esengül honda varya ali abimin bana bir ikram selamı ile aldım.
bayii iskontosu anlarsın ya işte Tr de Torpil hala geçerli bide işin içinde kendini sevdirmekte var. adam gibi adam olunca işin hep düsgün giderde yinede takdir Allah c.c. nun,

:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------

askere gidicen ekipman niyetinemi aldın arai yi :)

abi dier ls2 kaskımı arkadaşıma sattım gibi bu arada satınca kafa açıkta kaldı haftasonuda inşallah Kırklareli kıyıköye den
ze kaççaz kafa üşümesin

:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

nöbete bunla gittiğini düşünsene badi offfff....

eee !!! uzaylı zannederler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

allah iyi günlerde kullanmayı nasip kısmet etsin bi 50cc scooter parası vermişsindir ve binm gözümdede değer güvenlik için

aşa yukarı tedbir esastır takdir Allah c.c. dur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------

hayırlı uğurlu olsun

eyvallah Allah c.c. herkese nasip etsin istediklerini inşallah :cat:

Güle güle kullanın :cherry:

teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 AM ----------

abi harbiden süper kaskmış.çok yakışıklı.

astfalt yüzü görmesin inşallah

eyvallah saol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------

normal fiyatı nedir ?

kask + aynalı cam 1790 tl

Moderatör
Güzel kaskmış, parası da bi o kadar güzel tabi :)

şimdi bu kask sandalyeden düşse bu adam yenisinimi alacak :))
bazı arkadaşlar vardı sandelyeden düştü diye kaskı değiştir diyorlardı nerede o arkadaşlar :))
bu arada hayırlı uğurlu olsun mükemmel ötesi kask motosiklete gerek yok kask ı tak gez yeterli :)

hayırlı olsun herkesin seçimine saygı duyarım ama amerika ya gıcık kaptıgımdan olsa gerek deseni hoşuma gitmedi.güle güle kullan.

Güzel kaskmış, parası da bi o kadar güzel tabi :)

ama ben bu fiyata almadım ki :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 AM ----------

şimdi bu kask sandalyeden düşse bu adam yenisinimi alacak :))
bazı arkadaşlar vardı sandelyeden düştü diye kaskı değiştir diyorlardı nerede o arkadaşlar :))
bu arada hayırlı uğurlu olsun mükemmel ötesi kask motosiklete gerek yok kask ı tak gez yeterli :)

yok canım daha neler bu hafta denize kaççam inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 AM ----------

en sondaki "0" fazla olmuş sanırım :cherry:

evet ama kaskı kullanımş birisi olsan bunu sormazdın şahane bir haz veriyor bide aynalı camı yokmu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar