- Katılım
- 25 May 2009
- Mesajlar
- 3,690
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.bu arada kaça mal oldu.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.bu arada kaça mal oldu.
Hayırlı uğurlu olsun, akü ve jikle olayı doğru, bir sorun yok...
Kazasız belasız yolculuklar...
Allah kaza bela vermesin. Farların ne yazık ki durumu böyle. Rölantide sadece park lambası gibi yanıyor. cbf 150 kullanırken en sevmediğim yanı buydu. Bu durumu bişeyleri iptal ederk değiştirenleri duymuştum. Aşırı derecede ekonomik bir motor almışsın, artık benzincilerin yolunu unutursun... cbf 15 kullanıcıları başlığından çok şey öğrenebilirsin. Hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun birader, yeni motor almanın heyecanı hiç birşeyle karşılaştırılamaz.
cbf'lerde farlar dinamoyabağlı. o durumun nedeni budur. herhangi bir eletrikçiye gidip direkt aküye baglatabilirsin. garanti durumu ne olur bilemiyorum ama.
hayırlı olsun arkadaş :rendeer:
Orjinal lastiklerinin çok kaliteli olmadığı doğru ancak, doğru basınçla kullanıldığında normal yol koşullarında problem çıkartacağını düşünmüyorum. Sadece belediyelerin suladığı yollarda motor kendini kaybediyor, bunu bilmiş ol. Ben yağmur, çamur, kar demeden orjinal lastikleriyle bindim, fazladan dikkatle sorun olmaz. Ha bir de mıcırda yol tutuşu gerçekten berbat, dikkatli ol.
aramıza hoşgeldin![]()
Kazasız belasız guzel gunlerde kullanman dilegiyle...
güle güle kullan allah cbf 600 ler cbf 1000 ler nasip etsin inş![]()
teşekkürler arkadaş bu arada senin daha önce söylediğin gibi lastkler dandik sen ne kullanıyosun ne önerirsin allah korusun virajda altımdan kaçmasın motor
güle güle kullan yeni motorunu dostum yakıt yönünden iyi bi seçim olmuştur kesinlikle eğer şehiriçi kullanırsan ne zaman benzin aldığını bile unutursun. :cat:
ben michelin kullanıyorum ve gayet memnunum. fiyatı ön-arka olarak 200 civarı. ama 200 vermek istemezsen de metzeller, shinko gibi markalar var onlar da çok iyi diyolar. onların da fiyatı ön-arka 100-150 diyolar :cat:
hayırlı olsun