yeni motorum cbf 150

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Hayırlı uğurlu olsun, akü ve jikle olayı doğru, bir sorun yok...
Kazasız belasız yolculuklar...

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.bu arada kaça mal oldu.

teşekkürler 4.140 a mal oldu son zamdan sonra aldım zammı beklemiş gibi oldum:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------

Hayırlı uğurlu olsun, akü ve jikle olayı doğru, bir sorun yok...
Kazasız belasız yolculuklar...

teşekkür ederim herkese kazasız belasız yolculuklar jikle olajı yaz günü olduğu için biraz saçma geldi o yüzden sordum

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Allah kaza bela vermesin. Farların ne yazık ki durumu böyle. Rölantide sadece park lambası gibi yanıyor. cbf 150 kullanırken en sevmediğim yanı buydu. Bu durumu bişeyleri iptal ederk değiştirenleri duymuştum. Aşırı derecede ekonomik bir motor almışsın, artık benzincilerin yolunu unutursun :) ... cbf 15 kullanıcıları başlığından çok şey öğrenebilirsin. Hayırlı uğurlu olsun.

hayırlı olsun birader, yeni motor almanın heyecanı hiç birşeyle karşılaştırılamaz.

cbf'lerde farlar dinamoyabağlı. o durumun nedeni budur. herhangi bir eletrikçiye gidip direkt aküye baglatabilirsin. garanti durumu ne olur bilemiyorum ama.

Allah kaza bela vermesin. Farların ne yazık ki durumu böyle. Rölantide sadece park lambası gibi yanıyor. cbf 150 kullanırken en sevmediğim yanı buydu. Bu durumu bişeyleri iptal ederk değiştirenleri duymuştum. Aşırı derecede ekonomik bir motor almışsın, artık benzincilerin yolunu unutursun :) ... cbf 15 kullanıcıları başlığından çok şey öğrenebilirsin. Hayırlı uğurlu olsun.

sağolasın motor güzel allah kazadan saklasın hepimizi teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 PM ----------

hayırlı olsun birader, yeni motor almanın heyecanı hiç birşeyle karşılaştırılamaz.

cbf'lerde farlar dinamoyabağlı. o durumun nedeni budur. herhangi bir eletrikçiye gidip direkt aküye baglatabilirsin. garanti durumu ne olur bilemiyorum ama.

teşekkürler farlar yavaş yavaş canlanmaya başladı gerek kalmadı saol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------

hayırlı olsun arkadaş :rendeer:

teşekkürler arkadaş bu arada senin daha önce söylediğin gibi lastkler dandik sen ne kullanıyosun ne önerirsin allah korusun virajda altımdan kaçmasın motor

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Orjinal lastiklerinin çok kaliteli olmadığı doğru ancak, doğru basınçla kullanıldığında normal yol koşullarında problem çıkartacağını düşünmüyorum. Sadece belediyelerin suladığı yollarda motor kendini kaybediyor, bunu bilmiş ol. Ben yağmur, çamur, kar demeden orjinal lastikleriyle bindim, fazladan dikkatle sorun olmaz. Ha bir de mıcırda yol tutuşu gerçekten berbat, dikkatli ol.

Orjinal lastiklerinin çok kaliteli olmadığı doğru ancak, doğru basınçla kullanıldığında normal yol koşullarında problem çıkartacağını düşünmüyorum. Sadece belediyelerin suladığı yollarda motor kendini kaybediyor, bunu bilmiş ol. Ben yağmur, çamur, kar demeden orjinal lastikleriyle bindim, fazladan dikkatle sorun olmaz. Ha bir de mıcırda yol tutuşu gerçekten berbat, dikkatli ol.

bir anlık dikkatsizlik direk kazayla sonuçlanabilir gerçekten ben sadece yatarken kaymasından korktum

teşekkürler arkadaş bu arada senin daha önce söylediğin gibi lastkler dandik sen ne kullanıyosun ne önerirsin allah korusun virajda altımdan kaçmasın motor

ben michelin kullanıyorum ve gayet memnunum. fiyatı ön-arka olarak 200 civarı. ama 200 vermek istemezsen de metzeller, shinko gibi markalar var onlar da çok iyi diyolar. onların da fiyatı ön-arka 100-150 diyolar :cat:

güle güle kullan yeni motorunu dostum yakıt yönünden iyi bi seçim olmuştur kesinlikle eğer şehiriçi kullanırsan ne zaman benzin aldığını bile unutursun. :cat:

güle güle kullan yeni motorunu dostum yakıt yönünden iyi bi seçim olmuştur kesinlikle eğer şehiriçi kullanırsan ne zaman benzin aldığını bile unutursun. :cat:

1 depo kaça doluyo tam olarak kaç gidiyo bir depoyla ölçtün mü sen benzin fiyatları değişio sürekli

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 PM ----------

ben michelin kullanıyorum ve gayet memnunum. fiyatı ön-arka olarak 200 civarı. ama 200 vermek istemezsen de metzeller, shinko gibi markalar var onlar da çok iyi diyolar. onların da fiyatı ön-arka 100-150 diyolar :cat:

bi süre sonra değiştiririm teşekkrler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------

eyvallah dostm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar