[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla selim bu sefer en azından ikimiz + OĞLUMVE BEN + hanedan12 ile birlikte takılırık..gerçi sen sıkabilirsin senin makineye serbest :mrgreen: kaç görmüştünüz cem'le senin motorla?

künefesiz 127 diyolardı bide küne fe yeselerdi 2,40 la radaara girerlerdi herhalde..:queen::queen:

bilenlere soruyorum;
libadiye caddesinden çamlıcaya doğru çıktığımda o göbeğe gelince nereye sapacağım ben ikea için? sağa 2. köprü yoluna mı? oradan nasıl sapacağım ikea'ya?

künefesiz 127 diyolardı bide küne fe yeselerdi 2,40 la radaara girerlerdi herhalde..:queen::queen:

muhahua künefesiz demek he :mrgreen:
o kadar kanadın üstüne seni yolda hala arkamda görmeme ne demeli? :p gerçi bi ara görmüştüm hehe.

Son düzenleme:
2 hafta önce yine aynı ekip edirne gezisine gittik. sadece 2 tane 150 lik motor vardı onlar da bizimkiler geriye kalan 60 motorun tamamı 600 cc ve üzeri idi.işin kötüsü beni de gaza getirip gazlattırdılar. bizim 2 si geziyi 2 motor yapmış oldu.pek hoş olmadı tabi

bilenlere soruyorum;
libadiye caddesinden çamlıcaya doğru çıktığımda o göbeğe gelince nereye sapacağım ben ikea için? sağa 2. köprü yoluna mı? oradan nasıl sapacağım ikea'ya?

muhahua künefesiz demek he :mrgreen:
o kadar kanadın üstüne seni yolda hala arkamda görmeme ne demeli? :p gerçi bi ara görmüştüm hehe.

eee ne yapalım kimse yemedi kalmasın diye yedik yoksa..yanlış anlaşılmasın:queen::queen:

2 hafta önce yine aynı ekip edirne gezisine gittik. sadece 2 tane 150 lik motor vardı onlar da bizimkiler geriye kalan 60 motorun tamamı 600 cc ve üzeri idi.işin kötüsü beni de gaza getirip gazlattırdılar. bizim 2 si geziyi 2 motor yapmış oldu.pek hoş olmadı tabi

yok yok tek kalmazsınız..korkma..hep beraber gideriz...

merak etme bizde öyle bi sorun olmaz :rendeer:

ben çalıştığım için gelemicem arkadaşlar size iyi eğlenceler....

sagol ilkay :rendeer:

ben gider ayak yapın bole şeyleri zaten tammamı...

size her gün resimleri yüklicem o geziye inat :queen:
gittiğim her şehitden çekebildiklerimi iş esnasında vs :mrgreen::mrgreen:

nereye gidiyosun ki :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------

selam millet.... nabersiniz...:rendeer:

hoşgeldin canım benim :rendeer:

senide götürür düm emme sen burada olmuyon ozamn şans.. işte:queen::queen:

offff yaaaa ewt ne güzel olurdu walla içim gidiyo emme yapıcak bişe yok dimi canıcım...sen benim yerimede eğlenirsin dimi canım...:queen::queen:
cep. tel. le katılırım bende :queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar