bi başka komedi daha söyleyeyim. memleketin haline bakın...
şimdi bu sınavın sorularının, basın-yayın araçlarında örneğin internetteki sitelerde yayınlanabilmesi için resmi olarak 3 gün geçmesi gerekiyormuş. yani herhangi bir internet sitesi soruları ve cevapları 3 gün geçmeden yayınlayamıyor. araştırın bakın, bugün itibarıyla soruları göremezsiniz internette. şimdi biz burda oturup istesek soruların tamamını konuşur, tartışır, yazar-çizeriz. ama resmi olarak "YASSAK KARDEŞİM".
yav, neyi kimden saklıyor bunlar Allah aşkına? bu sınavda devlet sırrı filan soruldu da, biz mi göremedik acep? bu nasıl bi zihniyet, nasıl bi mantık, nasıl bi kafa? hangi mantığa dayanarak 3 gün yaak koyulmuş? şimdi bunu yasaklayan kafa ile youtube'u yasaklayan kafa arasındaki 7 farkı kim bulacak?
10 dakikada çözülecek, komik ötesi 20 soru için insanları 45 dakika sıralarda mahkum eden de aynı zihniyet ama değil mi? bunu da sorsanız derler ki "ama sınava geç kalanlar olabilir diye, ilk 45 dakika kimseyi çıkarmıyoruz ki, sınava geç gelenlerle erken çıkanlar karşılaşıp soru-cevapları paylaşmasın". yav iyi de sınav kağıdına koca koca yazılarla o zaman niye "GEÇ KALANLAR SINAVA ALINMAYACAKTIR" diye yazıyorsunuz kardeşim? hadi "insanlık hali" dediniz, "biz kural koyduk ama, yine de bir takım sebeplerden geç kalanlara yazık olmasın, biz yine de alalım geç kalanları" dediniz ve kendi kuralınızı kendiniz çiğnediniz diyelim. iyi de be kardeşim, beni 45 dakika orda tutmak, 40 dakikaya kadar geç gelecekleri alacağız demektir o zaman.
"yuuuhhh" diyorum, hatta forum kurallarına aykırı değilse "ohaaa" ve "çüş" de demek istiyorum. aykırıysa burası silinebilir...