(MT İZMİR) 03.07.2009 Kuyucadısını karşılıyor

eveet şu topice bende bi gireyim artık:)

her ne kadar beni sadece kekler için arasanda seninle telefonda tanışıp konuşmak güzeldi çağla gelemediğim için çok üzgünüm bide kek köpeğin olsun yollarım ben sana istanbula:p

oğuz abi geçmiş olsun buarada noldu öyle:pale:

sırf senin kekini yemek için bile tekrar gelirim :p kurtuldugunu sanma sakın :cherry:

hesabım benden ağır olamaz çağlaaam :p

nedenlerimi bilion canımı sıkma :p hoşgelmişsinn hoşgitmişsin seni özliyecez :salut::queen:

ahh ahhh keşke senin tükkannı bassaydık hiç aklıma gelmedi kaçıcak yerin olmazdı o vakit :p

önemli degil canım elbet gelirsin bidaha istanbula sen ozaman görüşürüz (hesabı) ::blusssh:

çağla hoşgeldin ve güle güle :p kısa sürede olsa görüştüğüme ve tanıştığıma memnun oldum. tekrar bekleriz, bunu saymayız :bounce:

bende seni tanıdıgıma sevindim böcük inşallah sizde istanbula gelirsiniz bi gün :rendeer:

izmire de cadı istiyoruz :queen:
tekrar bekleriz :rendeer:

bu dünyaya iki cadı fazla gelir demedi deme :queen:
extreme herşey için sana ayrıca teşekkürler :rendeer:

fotolar bukadarmı cadı dönyanın fotosunu çektin ya :)

malesef hepsi bu kadar bunlar dışında benim kumruyla olan samimiyetimin fotoları var onlarıda atıp imajımı sarsmayı göze alamadım :queen:

bana uyar ama önceden haber ver senin daha iyi bilmen gerekirki kek dediğin öle çabucak olabilen bişey değil:p

KUYUCADISI çağla kısa bir süre de olsa senle tanışmak memnuniyet vericiydi. sitenin bu tarafını çok seviyorum. bir çok ilden bir çok arkadaşımız oluyor biranda. cuma gördün tempomu:( bir masada dayım bir masada siz, başka bir mekanda beni bekleyen doğumgünü kutlaması. o yüzden kusuruma bakma senle çok ilgilenemedim.

pazartesi yani bu akşamdan itibaren perşembeye kadar bodrumdayım. kaçabilirsen bu tarafa beklerim. yada belki biz köyceğiz tarafına kaçarız.
sevgilerle

KUYUCADISI çağla kısa bir süre de olsa senle tanışmak memnuniyet vericiydi. sitenin bu tarafını çok seviyorum. bir çok ilden bir çok arkadaşımız oluyor biranda. cuma gördün tempomu:( bir masada dayım bir masada siz, başka bir mekanda beni bekleyen doğumgünü kutlaması. o yüzden kusuruma bakma senle çok ilgilenemedim.

pazartesi yani bu akşamdan itibaren perşembeye kadar bodrumdayım. kaçabilirsen bu tarafa beklerim. yada belki biz köyceğiz tarafına kaçarız.
sevgilerle

tatil bitti malesef :pr:
köycegize gidersen tekne turu yapmayı ve şelaleye gitmeyi ihmal etme :wiinkk:
seni tanıdıgıma bende çok sevindim. :rendeer:

Çalış biraz,gez gez nereye kadar:pYediğin içtiğin senin olsun,neler yaptın tatilde:bounce:

mendil açmak zorunda kaldım kabul ediyorum :salut: ama gelmeyin bukadar üstüme fakir ama gururlu genç kız var ya o benim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar