fotolar bukadarmı cadı dönyanın fotosunu çektin ya 
eveet şu topice bende bi gireyim artık
her ne kadar beni sadece kekler için arasanda seninle telefonda tanışıp konuşmak güzeldi çağla gelemediğim için çok üzgünüm bide kek köpeğin olsun yollarım ben sana istanbula
oğuz abi geçmiş olsun buarada noldu öyleale:
hesabım benden ağır olamaz çağlaaam
nedenlerimi bilion canımı sıkmahoşgelmişsinn hoşgitmişsin seni özliyecez :salut::queen:
çağla hoşgeldin ve güle gülekısa sürede olsa görüştüğüme ve tanıştığıma memnun oldum. tekrar bekleriz, bunu saymayız :bounce:
izmire de cadı istiyoruz :queen:
tekrar bekleriz :rendeer:
fotolar bukadarmı cadı dönyanın fotosunu çektin ya![]()
bana uyar ama önceden haber ver senin daha iyi bilmen gerekirki kek dediğin öle çabucak olabilen bişey değil![]()
haklısın en az 2 gece dinlenip kabarması lazım kekin yoksa çiğ kokar :queen:
KUYUCADISI çağla kısa bir süre de olsa senle tanışmak memnuniyet vericiydi. sitenin bu tarafını çok seviyorum. bir çok ilden bir çok arkadaşımız oluyor biranda. cuma gördün tempomubir masada dayım bir masada siz, başka bir mekanda beni bekleyen doğumgünü kutlaması. o yüzden kusuruma bakma senle çok ilgilenemedim.
pazartesi yani bu akşamdan itibaren perşembeye kadar bodrumdayım. kaçabilirsen bu tarafa beklerim. yada belki biz köyceğiz tarafına kaçarız.
sevgilerle
Çalış biraz,gez gez nereye kadarYediğin içtiğin senin olsun,neler yaptın tatilde:bounce:
Cadımı abowwwwww korkarım ben :queen:
çalışıyoruz işteale:
adı üstünde tatil korkmana gerek yok![]()
Bak şimdi korkum geçti o zaman İzmir'e hoşgeldin diyelim :rendeer:
mendil açmak zorunda kaldım kabul ediyorum :salut: ama gelmeyin bukadar üstüme fakir ama gururlu genç kız var ya o benim![]()
mendil açmak zorunda kaldım kabul ediyorum :salut: ama gelmeyin bukadar üstüme fakir ama gururlu genç kız var ya o benim![]()
kedidir o kedi :queen:
Ah canım ...
tıpkı Ceylan .."küçük emrah,küçük ceylan furyası "
![]()