(MT İZMİR) 03.07.2009 Kuyucadısını karşılıyor

birden çok allahın kulu fotgraf çekildi arkadşım ama şöle bişe var çekilen fotolar cadıda cadı bulunana kadar fotoda yok:queen::queen:

ohoooo çağla istanbula gelecek tabiki geç kalacak :p yorgunum diyecek iki üç gün sallayacak sonra iki üç günde unutup yüklemeyecek çok beklersiniz fotoları :queen:

ohoooo çağla istanbula gelecek tabiki geç kalacak :p yorgunum diyecek iki üç gün sallayacak sonra iki üç günde unutup yüklemeyecek çok beklersiniz fotoları :queen:

o kdrda insafsız dgldir ya:queen:

yetr ki istanbula sag salim ayak bassın fotolar bi şekilde yüklennir işallahh:queen:

gelmişken bizim köyede ugrasın bizden helallık almış olur:queen::queen::queen:

istanbulda unutmuşş
Şef o Kurbağasız ve süpürgesiz gitmeeeez bir yerlere unutmamıştır o.:mrgreen:
İstanbuldaki kuleyle arası bozukmuş biraz :p iniş izni falan vermezler diye karayolunu tercih etti diye düşünüyorum :mrgreen::p

Biz ona demiştik zaten Atatürk havaalanını kullanma .Sabiha gökçen havaalanına iniş yap diye. Size o yüzden demiştir kuleyle aram bozuk diye.:mrgreen:

çağla hoşgeldin, memnun olduk tanıştığımıza :rendeer:

bu arada köyceğiz gezinin ayrıntılarını bekliyoruz özgeyle, topic aç bir an önce :wiinkk:

tüm izmir mt ye gösterdikleri sıcak karşılamaları hoş sohbetleri için çok teşekkürler :rendeer:

sizi tanıdıgıma gerçekten çok sevindim. umarım bi gün tekrar gelebilirim izmire ve bol bol sohbet ediriz. açıkcası sizlerle bi kaç saat yetmedi :wiinkk:

o vasco olucak şahsiyete de ayrıca teşekkürler hesabı agır olucak demedi demeyin ::144::::sapka::

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar az ama öz :)
Teşekkürler eklediğin için..
Son fotoğrafta gözüktüğü gibi seni kuyudan çıkarken yakalayabilmek güzel oldu :)

eveet şu topice bende bi gireyim artık:)

her ne kadar beni sadece kekler için arasanda seninle telefonda tanışıp konuşmak güzeldi çağla gelemediğim için çok üzgünüm bide kek köpeğin olsun yollarım ben sana istanbula:p

oğuz abi geçmiş olsun buarada noldu öyle:pale:

Son düzenleme:
hesabım benden ağır olamaz çağlaaam :p

nedenlerimi bilion canımı sıkma :p hoşgelmişsinn hoşgitmişsin seni özliyecez :salut::queen:

çağla hoşgeldin ve güle güle :p kısa sürede olsa görüştüğüme ve tanıştığıma memnun oldum. tekrar bekleriz, bunu saymayız :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar