Hiç Sevgilisi Olmayan Varmi?

dsorum kızlar için tek ilaç para,tipsizde olsan kroda olsan ne olursna ol paran warsa bitmiştir olay ;)

ben aramıyorum dostum içini ferah tut gelip numaralarını veriyorlar.ben hayatın çok içinden biriyim her türlü ortamada girip çıktım.devir belli milletin batılılaşma adı altındaki yozlaşması belli.kimse toz pembe tablo çizmesin.yok evlenilcek kız yok eylenilcek kız.bunlar anca televolelerde sanatçı geçinen dalkavuklarla polemik yapmaya yarar..ille ters cevap vericem diyorsanız sonuna kadar tartışırım emin oldugum konuda..unutmayın alimden zalim zalimden alim dogar.5 vakit namazında tertemiz insanın kızı berbat karakterde olabiliyor yada şerefsiz adi bir insanın kızı on numara bir insan çıkabiliyor.bardaki cafedeki kızlar yollu ama evinde oturan kızlar namuslu diye bir tablo çiziyorsan evinde oturup bar yüzü görmeyen nice kızların kadınların neler yaptıgını bi bilsen ozaman böyle körü körüne savunmaya geçmezdin.

Son düzenleme:
zaten sevgili arayınca bulunan bir şey değildir...sen kendine bakıcaksın acaba aşık olmaya hazır mısın? gerisini kızlar düşünsün

konuya baya geç dahil oldum ama , hiç olmaması bence daha iyi :cherry:
Ayrıca bence sen biraz gözlerini aç onlar seni bulur senin onları aramana gerek yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuya baya geç dahil oldum ama , hiç olmaması bence daha iyi :cherry:
Ayrıca bence sen biraz gözlerini aç onlar seni bulur senin onları aramana gerek yok

Yalnızlık güzel de desi hocam zor oluyor ya...:silent:

ya inanmıcaksın ama bende senin gibi yakınıyordum ve bi anda öyle bi duruma gelmişimki şuanda çok önemli bi partide başkanlık yapan adamın torunuyla çıkıyordum.... sonrasında daha nelerrrr nelerrrrrr... sen bırak o seni bulsun :D rahat ol..

Seviyorum huleaaa.. Semraam
drunkard.gif

Tam diyordum anlaştığım benzerim hatta aynım birisi var meğer çok farklıymışız anlamamışız anlamamaşız ilk esen rüzgarda devrildik....Şimdi anlıyorum yalnızlığımı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

Slm ne yapacan sevgiliyi kızı:pr::pr:
Altımda Bir tane R_1 olsa olay bıtmıstır hem senı aldatmaz hemde boynuz taktırmaz
Benım yasama hevesım yamaha R_1

:queen:
Slm ne yapacan sevgiliyi kızı:pr::pr:
Altımda Bir tane R_1 olsa olay bıtmıstır hem senı aldatmaz hemde boynuz taktırmaz
Benım yasama hevesım yamaha R_1

:cat::cat::cat::cat:

Karıya kıza vereceğim parayla motora benzin koyar gezerim o kızın 10 katı kız tavlama şansım olur hehee :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar