motorcuların nesli tükenecekmi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu tukenmez belkı ama ondan daha emın oldugum sey magandaların asla tukenmeyecegidir insanlık'' allahın her kula nasıp ettigi bı kavram deıl ne yazıkki

mesele o değil mesele günde trafik kazasından 10 kişi otomobille ölürse bu sıradan bişidir haber niteliği taşımaz ancak günde 5 kişi motosikletle kazada ölürse 2 tekerlek olduğu için bu büyük ses getiriceğinden haber konusus edilir. yani durum şudur habercilik ilkeleri şudur.

köpek insanı ısırınca haber değildir,ancak insan köpeği ısırırsa bu haberdir.hiç görmüyormusunuz gazetelerdeki ilgi çekici başlıkları ama içeriğini okuyunca hiç öyle çıkmıyor.''msn kapatılıyor efsane bitiyor diye başlık atıyorlar'' içeriği meğer net üzerinden girişin yasaklandığıymış.

yani motorculuk bitiyor gibi kavramlar değil asla bitmicek bişidir bu bellidir bunlar zaten her gün olağan şeyler

Onu bilmem de, dün Yeşim'le Ağva'ya gittik, dönüşte Şile yolunda altındaki beyaz ticari Ford Transit minibüsle Allah ne verdiyse basarak bizi geçmeye çalışan, 10 cm dibimize girip ani fren yapıp bizimle kilometrelerce yarışmaya ve egosunu tatmin etmeye çalışan insanlıktan nasibini almamış bir HAYVAN OĞLU HAYVAN yüzünden bizim neslimiz tükenecekti neredeyse. Yeşim engellemese inip ağzını burnunu kıracaktım ama.. İçimde kaldı. Hepsini tek tek dövüp bunların neslini tüketmek lazım asıl.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Onu bilmem de, dün Yeşim'le Ağva'ya gittik, dönüşte Şile yolunda altındaki beyaz ticari Ford Transit minibüsle Allah ne verdiyse basarak bizi geçmeye çalışan, 10 cm dibimize girip ani fren yapıp bizimle kilometrelerce yarışmaya ve egosunu tatmin etmeye çalışan insanlıktan nasibini almamış bir HAYVAN OĞLU HAYVAN yüzünden bizim neslimiz tükenecekti neredeyse. Yeşim engellemese inip ağzını burnunu kıracaktım ama.. İçimde kaldı. Hepsini tek tek dövüp bunların neslini tüketmek lazım asıl.

tam olarak bundan bahsedıyorum işde ........bugun ışıklarda durdum arkamada beledıye otobusu vardı dondum bi baktım otubusun kuyruga degmesıne 6-7 cm kalmıs o anda bişi olsa kalkamayıversem stop etse arıza yapsa bişi olsa usdumden gececek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dünyayı tüketiriz ama biz tükenmeyiz!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar