Yarın Web Messenger'ın adresi değişiyor

manset_ic_155683.jpg

MSN yarın kapanıyor

Uzun süredir paralı olacak denilen MSN'e artık girilemeyecek

Web üzerinden sunulan servis (Web Messenger) son buluyor.

30 Haziran tarihinden itibaren http://webmessenger.msn.com yayın yapan Web Messenger kapatılacak.

30 Haziran'dan sonra Web Messenger kullanmak isteyenler http://people.live.com sitesine yönlendirilecek.

Alıntıdır.

eeee ne olacak şimdi kardeşim halıl biz senınle mesajlaşamayacakmıyız uf ne uzun kelime oldu.

Öf bende korktum gerçekten kapanıyomuş diye :) sadece başka bi adresten girilecekmiş

arkadaşlar hikaye bunlar...aldanmayın..uydurmalaaar...

haber kaynağı nedir ??? alıntı ama nerden ? uyduruk maillerden mi....

ewet kapanacak ama iranda ve diğer bazı ülkelerde.( yanılmıosam 20-30 arasında ülkede )..ülkemizde deil...

başlıkta ne yazıyor ??? konuda ne yazıyor ??? ben konuyu hiiiç okumadım..."web messenger" ile "messenger ( msn )" arasında dağlar kadar fark var...

söyle anlatım,web messenger demek , bilgisayarda messenger yüklü,kurulu deilken explorer sayfası sayesinde messenger ı bilgisayara yüklemeden msn e bağlanmaktır...eğer ki messenger bilgisayarda yüklü ise hiiiçbir sorun yok demektir...msn kapanmıyor, web messenger kapanıyor....dağlar var arada..ama başlıkda ne yazıyor ????

Son düzenleme:
Super Moderator
Fotomaç manşeti olmuş bu biraz:p
Konunun başlığını daha açıklayıcı şekilde değiştirmekte fayda var...

işte modluk budur....

teşekkürler...

haber öyle Olcan abi biz napalım :) bak Ramazan köpürdü bana kızdı :)

:rendeer: aaa kardeşim ne demek..ben kimseye kızamam..sadece açıkladım..yalan yanlış haber yapıolar dikkat çekmek için..millet de sonra abuk zubuk mailler yazıp msn de kim var kim yok yazıp yolluo yok kapanacak yok paralı olcak.. :bounce:

Son düzenleme:
Sizin kullandığınız mesenger msn mesenger web mesenger deıl yanlış anlıyorsunuz :wiinkk: Yani msn mesengerı kullanmaya devam edicez...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte modluk budur....

teşekkürler...

:rendeer: aaa kardeşim ne demek..ben kimseye kızamam..sadece açıkladım..yalan yanlış haber yapıolar dikkat çekmek için..millet de sonra abuk zubuk mailler yazıp msn de kim var kim yok yazıp yolluo yok kapanacak yok paralı olcak.. :bounce:

Gebzelilik budur..:mrgreen:

Kim neyi kapatıyo,neden kapatıyo yaaa?Durup durup değiştirmesin bişeyleri,ne alıp veremedikleri var bu teknoloji ile...

başlıkta ne yazıyor ??? konuda ne yazıyor ??? ben konuyu hiiiç okumadım..."web messenger" ile "messenger ( msn )" arasında dağlar kadar fark var...

söyle anlatım,web messenger demek , bilgisayarda messenger yüklü,kurulu deilken explorer sayfası sayesinde messenger ı bilgisayara yüklemeden msn e bağlanmaktır...eğer ki messenger bilgisayarda yüklü ise hiiiçbir sorun yok demektir...msn kapanmıyor, web messenger kapanıyor....dağlar var arada..ama başlıkda ne yazıyor ????

açıklayıcı oldu teşekkür ederim

milyonlarca insanın kullandığı sohbet aracını kapatıp piyasayı başkasına kaptırırmı bunlar.uyanık insan bunlar kaz gelen yerden tavuğu esirgemezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar