En çok zorlandığınız a2 sınav sorusu ?

en cok zorlandıgım soru suydu

motosiklet kullanabılmek ıcın hangı sınıf ehlıyet gerekmektedir?
a-) Ğ
b-) Z
c-) Ö
d-) A2
e-) Ç

:p:mrgreen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------

arkadaşlar intte hangi sitede a2 sınavına benzer sorular var ?

meb sitesinden bulabilirsin daha önceki yıllara ait sınav sorularını ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim :)

4 temmuzda bende sınava gireceğim derslere hiç katılamadım hiç çalışmadımda nasıl olcak bilemiyorum

gerçekten daha önceki yılların sınav soruları çok yardımcı oluyor yani neredeyse şıkları bile aynı soracaklar :p ne yapsınlar zaten müfredat çok sınırlı ehliyet sınavlarına girenlerin önemsenilmesi gereken bir bölümün bilgisi belli dolayısıyla detaya inemiyorlar zorlaştırılsın demiyorum ama bu makineyi kullanan adamın onlarca beygirin bu makineye nasıl sığdınını bilmesi gerekir :cat:

ya soruların 100 de 90 ı aynı zaten.hiçbirsey bilmeyen adam soru ezberleyip çakar 100 ü

arkadaslar 4 temmuzda sınava gireceğim; e-kitap felan var mı sınav hakkında yanılmıyorsam sadece motordan gireceğim b sınıfına sahip oldugum için

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaza sonrasında aşağıdakilerden hangisine öncelikli olarak müdahele edilmesi gerekir ?

A) birinci derece yanığı olan
B) üçüncü derece yanığı olan
C) solunum zorluğu çeken
D)bu şıkkı hatırlamıyorum ama önemsiz birşeydi

yanık derecelerini karıştırıp 1. derece yanığı olan şıkkını işaretlemiştim , en ağır yanık o diye...

arkadaşlar solunum zorluğudur sorunun cevabı bizim acildeki 3 harfimiz A-B-C(Airway-Breathing-Circulation)(havayolu yabancı cisim ve dil kontrolü-solunum kontrolü-dolaşım kontrolü)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 PM ----------

kaza sonrasında aşağıdakilerden hangisine öncelikli olarak müdahele edilmesi gerekir ?

C) solunum zorluğu çeken

yanık derecelerini karıştırıp 1. derece yanığı olan şıkkını işaretlemiştim , en ağır yanık o diye...

arkadaşlar solunum zorluğudur sorunun cevabı bizim acildeki 3 harfimiz A-B-C(Airway-Breathing-Circulation)(havayolu yabancı cisim ve dil kontrolü-solunum kontrolü-dolaşım kontrolü)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cevap 3. derece yanığı olandı , soruyu tam olarak hatırlamıyorum zaten , ilk müdahele edilmesi gereken yada ilk önce ambulansla hastaneye götürülmesi gerekendi , emin değilim .

cevap 3. derece yanığı olandı , soruyu tam olarak hatırlamıyorum zaten , ilk müdahele edilmesi gereken yada ilk önce ambulansla hastaneye götürülmesi gerekendi , emin değilim .
olamaz yanlış hatırlıor omayasın solunum sıkıntıs varsa 20 saniye snra irreversibl beyin hasarı gelişr 30sn snrada zaten aritmi ve el-fatiha diorum bunun cevabına....kasin kurs kitabının cevap anahtarı yanlıştır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 PM ----------

evet 3. derece yanık çok ciddi bi sağlık sorunudur ve istanbulda bile 3-4 yer bakabilio bu yanıklara ama yanık 30 dk beklesin solunum sıkıntısı beklemez ya herro ya merro dur eleman o dakikada...

C) solunum zorluğu çeken

CEVAP= C-)SOLUNUM ZORLUĞU ÇEKEN

c şıkkı olması gerek
a = 1 derece yanıklar hafif yanıklardı
b= 3 derece ağır yanıklar ama bi süre daha idare eder
c = adam ölücek solunum zorluğu çekior yardım etmek gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar