[Kütahya - MT]

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

herkesin regaip kandili mübarek olsun.. bence cumartesi olsun ve yere yakın biryer olsun :) voodoonun oraya kimse gelmiyo, kaldıki hisara hiç kimse gelmez sanırımi.. :) ama fark etmez çoğunluk nereye derse gelirim..

sertaç abi sen hiç katılmadın mı yav?

hayır katılmadım cuma-pazar olursa seve seve:)

mtk

işte kortej öyle olur, biri terliğini düşürdü diye durduklarında bile sanki bir çizgi üstünde duruyorlarmış gibi tek sırada duruyorlar..kimse birbirini geçmeye çalışmıyor vs.vs..
ekleyenlere, emeği geçenlere ve etiketleyenlere teşekkürler :)))

emrah en yakışıklı senin motor gibi geldi bana.. :)

eyvalh,tahir dediğn gibi düzgün ve sorumluluk bilincinde bir sürüştü gerçekten...

Buarada ben hazırım nerde buluşuoz bu akşam.Ben motoru çıkarıyorum birazdan hisara falan uğrayacağım,baktım gelen olmazsa vodooya kaçarım.hadi marşa basın toplanalım =)

dsc00897yno.th.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Ahmet abi sizsiniz demi?geziniz on numara olmuşa benziyor.DAha fazla foto yok mu?

Bu foto 2008 in anısına burada yer almış sanırım biraz da sitem kokuyor.hayati-rahmi-ahmet.

Diğer fotolar facebook ta albümlerimde,geleneksel domaniç güveçte kurufasülye gezisinde

Son düzenleme:
Bu foto 2008 in anısına burada yer almış sanırım biraz da sitem kokuyor.hayati-rahmi-ahmet.

Diğer fotolar facebook ta albümlerimde,geleneksel domaniç güveçte kurufasülye gezisinde

abi yapalım bişeyler... hadi bu hafta emok var ilk açılışı yapalım.Facede ekli değilsin abi soyadınızı hayırlayamadım?

Pehhhh be ne geziler yapıyorduk bir zamanlar.
İnsanın zamanının olmaması ne kötü.
Ama ayarlamak lazım bir şeyler...
Özledim şöyle km. yapmayı.

abi yapalım bişeyler... hadi bu hafta emok var ilk açılışı yapalım.Facede ekli değilsin abi soyadınızı hayırlayamadım?

Hasan Hayati SAVTAK.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

Pehhhh be ne geziler yapıyorduk bir zamanlar.
İnsanın zamanının olmaması ne kötü.
Ama ayarlamak lazım bir şeyler...
Özledim şöyle km. yapmayı.

Valla Metincim haklısın ben de çok özledim.Hoş gerçi cuma günü bir Dr.arkadaşa Bursa'dan Honda falcon NX 4 alıp geldik.Ben kullandım.Harikaydı...

EVETTT arkadaşlar EMOK yolcusu arkadaşlar ellerini kaldırsın.Kimler geliyor??? Benim maddi sıkıntım var biraz napacam bilmiyorum =( Kimler geliyor şimdi????

mtk

herkese merhaba, perşembe günü öğleden sonra -akşama doğru- emok'a gitmeyi düşünüyoruz.. başka kimler gelecek? ve ne zaman gelecekler..

hov hov ho... merhaba kütahya mt grubu uzun zamandır siteye giremedim. hem metin abiye kızıyodum yoğunda olsa neden arada gelmiyo yanımıza diye haklıymış :) tüm günün yorgunluğundan sonra hele insanın nette bile dolaşacak hali kalmıyo :D emoğa bu sene gelmeyi ne kadar çok istediğimi emrah ve hüso biliyo ancak malesef ve malesef yine olmuyo... Ama burda herkesin önünde hepinize söz seneye bende varım:d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar