VascoNun ybrsiydi sanırım o
Yok hocam değil almak istedim ama Vasco satmaktan vazgeçmiş.Yinede yabancı değil siteye üye bir arkadaştan aldım.
VascoNun ybrsiydi sanırım o
Yok hocam değil almak istedim ama Vasco satmaktan vazgeçmiş.Yinede yabancı değil siteye üye bir arkadaştan aldım.
Slm arkadaslar benım dulda problem var gibi_?:silent:
YBR 125 çalıtığında siboplarda veya motor aksamından bazen yıkyıkyıkyık dıye bır ses gelıyor önceden boyle bı sorun yoktu.
Bu sorunla karşılasan arkdas varmı varsa sorunu nasıl gıderebılırım 20 gun önce sibop ayarları yapıldı
ybrnın sorun cıkartmamasından rahatsız oluyor kullanıcılar vede burda ses var şurda ses var dıyerek bır umutla bir şey arıyorlar ama sonuç olumsuz bunu yamahaya ıletın:mrgreen:
:queen::queen::queen:ybrnın sorun cıkartmamasından rahatsız oluyor kullanıcılar vede burda ses var şurda ses var dıyerek bır umutla bir şey arıyorlar ama sonuç olumsuz bunu yamahaya ıletın:mrgreen:
sesine ve gidişine hastayım çapına göre tabiki.. :cherry: motorunu o kdar kırlenıyormu senın mazotla yıkıyorsun katran banyomusu yapıyorsun yıkamadan once![]()
arkadaşlar benim ybr düz yolda 90 a bile çıkmıyo vede acayip fazla yakıyo sizce nedendir bu?
Buda benim motorumun kilometresi
![]()
Bir kişilik daha yer açın hızla geliyor aslanım
![]()
arkadaşlar benim ybr düz yolda 90 a bile çıkmıyo vede acayip fazla yakıyo sizce nedendir bu?
yuhh yaaa.83 km hızla 128 tl ceza....geçmiş olsun....
hız limiti nekadardı ki...
hız sınır motosıkletler icin 70km yuzde on gecme payı var yani 77km hak etmişssin yani:mrgreen: hız kuralları bole napabiliriz denk gelirsek aynı sey bizimde basımıza gelir yapcak bir şey yok....
Hız: 83
Ceza: 128.00 TL
Hak ettim mi sizce?