Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar kısa far kesiklik yapıyor sebebe ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...

ah sorma yapıyor kerata. :cherry:
ama halojen dedikleri ampüllerden takın geçer.
ben çok çektim forumdakilerin başını çok ağrıttım zamanında.
normal ampulleri çabuk kesiyor.

Arkadaşlar dün itibariyle 2006 model ybr sahibi oldum.Tüm motosiklet sever arkadaşlara keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum.Ara sırada olsa bu başlık altında bende yoklamaya dahil olmaya çalışacağım herkeze iyi akşamlar.:cat:

Arkadaşlar dün itibariyle 2006 model ybr sahibi oldum.Tüm motosiklet sever arkadaşlara keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum.Ara sırada olsa bu başlık altında bende yoklamaya dahil olmaya çalışacağım herkeze iyi akşamlar.:cat:

Alican hocam hayırlı ugurlu olsun..Hoşş fotosuz hayırlı olsun yoktu ama :cherry::cherry:

Buda benim motorumun kilometresi :)
grnt062d.jpg

Bir kişilik daha yer açın hızla geliyor aslanım:)
grnt063k.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende motorumu alalı 10 gün oluyor fotolarını koycaktım unuttum:mrgreen:

buyrun yıbbırım :)

dsc04518x.jpg

dsc04517wgf.jpg

hayirli olsun tekrardan güle güle kullanasin inşallah....Koruma demirin cok paslı hakaten bi kromcuya götür parlattır:mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------

Buda benim motorumun kilometresi :)
grnt062d.jpg

Bir kişilik daha yer açın hızla geliyor aslanım:)
grnt063k.jpg

hayirli ugurlu olsun abicim güle güle kullan.....Sıfır ybr ninde hali başka oluyo canim:queen::queen:Maaşallah maaşalah

Arkadaşların iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.Tüm arkadaşların geçmiş kandili mubarek olsun.En yakın sürede fotoları koyacağım.Herkeze iyi sürüşler.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar