(MT İZMİR)26 Haziran 2009- İnciraltını çok sevdik toplantısı

abi bence gelsen iyi olur kekler faize biniyo ona göre :queen::queen::queen:
demedi deme :p:mrgreen:

geliyorum ya valla bak gelcem sözzz bende sizleri çok özledim acaip hemde

ama abi olmuyo böle ben senin keklerinden yemeye geliyodum:queen::queen:

erman kardeşim bunlar beni değil kekeleri bekliyo sen toplantıya giderken bi ara bize uğrada kekleri sana vereyim bari hani işim olmasa gelir ben verirdim ama işte işim çıktı:p

en azından bizim kadar olmasada hafta da bir buluşup muhabbet ediyolar. :p
bu konuda adananında hakkını yememek lazım gerçi :wiinkk:

yok cesur rakip olarak degil birinci belli (istanbul mt ) ama ikincilik için idialı bi ekip izmiRR mt onu şeyettim :p

:cat::cat::cat:
Tek rakibimiz diğerimiz.:p:mrgreen::mrgreen:
Güzel bir toplanmaya benzeyecek hepinize iyi eğlenceler diliyorum.:rendeer:

erman kardeşim bunlar beni değil kekeleri bekliyo sen toplantıya giderken bi ara bize uğrada kekleri sana vereyim bari hani işim olmasa gelir ben verirdim ama işte işim çıktı:p

yemezler Mert abi :p Abi keki sen getirmezsen olmaz sensiz boğazımızdan geçmez :queen::queen::p:mrgreen::queen:
olmaz abi kekleri sen getir sonra yolda kimyediye gidecek :queen::queen:

yemezler Mert abi :p Abi keki sen getirmezsen olmaz sensiz boğazımızdan geçmez :queen::queen::p:mrgreen::queen:
olmaz abi kekleri sen getir sonra yolda kimyediye gidecek :queen::queen:

gel sana vereyim kekleri gökhan hatta toplu sürüşle gelin buraya grup liderine teslim ederim kekleri:p

o değilde sen şimdi erman abine ne demek istiyosun ben onu anlamadım kekleri yolda yer mi yani erman:queen:

bu arada siparişi alayım kekler neli olsun:silent:

yav bi toplantı kaçırdık yaptığınız muameleye bak memur bey:queen:

gel sana vereyim kekleri gökhan hatta toplu sürüşle gelin buraya grup liderine teslim ederim kekleri:p

o değilde sen şimdi erman abine ne demek istiyosun ben onu anlamadım kekleri yolda yer mi yani erman:queen:

onu bunu bilmeyiz bizmiydik gelecem deyip gelmeyen ?? :queen:

baak gün olur devran döner böyle bi hataya düşersin varya 7 katlı düğün pastası yaptıtırırım sana koltuğun altındaki bagajada sığmaz:p

7katlı ne demek yaa tarih oldu millet ikiz kule dikio 100 katlı :queen:
kabahat sende beyler ben gelemicem bir dahaki sefere görüşürüz dedin de biz mi görmedik :wiinkk:

o gece saat 11e kadar bende bilmiyodum gelemicemi 7de bitcek dediler saat 11de bitti işim kek problem değil gelemediğime üzüldüm:pr:

yok abi işin esprisi o yani sende toplantıya gel hepberaber güzel bi toplantı olsun. :wiinkk:

bak Gökalp abi nediyor kek cezası zamanında ödenmediği takdirde idari pide cezasına dönüşecekmiş :queen:

yok abi işin esprisi o yani sende toplantıya gel hepberaber güzel bi toplantı olsun. :wiinkk:

bak Gökalp abi nediyor kek cezası zamanında ödenmediği takdirde idari pide cezasına dönüşecekmiş :queen:

çevir kazı yanmasın:queen:

zaten ne çıkıyosa gökalp abinden çıkıyo:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar