- Konu Yazar
incirci başiiiselamlar,
gelen talepler üzerine toplantı yerimizi degiştirmiyoruz yine çayır çimen sefası için inciraltı yollarında tanıdık yüzler arıyoruz :wiinkk:
[ımg]http://img197.imageshack.us/img197/8458/inciralt.jpg[/ımg]
[sıze="3"]toplanma yeri :[/sıze] [sıze="3"]inciraltı sahili [/sıze](turkuaz kafenin karşısı çayır çimen sahil deniz kenarı)
[sıze="3"]toplanma günü :[/sıze][sıze="3"]26 haziran 2009 cuma[/sıze]
[sıze="3"]toplanma saati:[/sıze] [sıze="3"]19:30[/sıze]
tek rakibimiz izmir mt
valla bravo size her hafta nerdeyse bi organizasyon yapıyosunuz :cat:
tek rakibimiz izmir mt
valla bravo size her hafta nerdeyse bi organizasyon yapıyosunuz :cat:
cumaya gürüşmek özere herkes gelsin çok güzel olacak patişahta geliyo haberiniz olsun:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:18 AM ----------
:rendeer:çağla bizi rakip olarak gürmeyin çünkü bizim rakibimiz yoktur:bounce::cat:
ben sanmam yalnızca bizim ekip haftanın 4 günü bi yerde biliyorsun :rendeer:![]()
cumaya gürüşmek özere herkes gelsin çok güzel olacak patişahta geliyo haberiniz olsun:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:18 AM ----------
:rendeer:çağla bizi rakip olarak gürmeyin çünkü bizim rakibimiz yoktur:bounce::cat:
Gelmeye çalışacağım. görüşmek üzere..
bende gelmeye çalışıcam arabayla yada yayan olarak çok kalamam belki ama en azından bi görüşmüş oluruz:cat:
:queen::queen::queen:
sonuçta hepimiz mt üyeleriyiz aramızda tatlı rekaberler oluyo![]()
bekliyoruz dostum.görüşürüz :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 PM ----------
kekleri unutmaaaaa :queen::queen:
benim çok acil bi işim çıktı tam şuanda, yarın gelemeyeceğim:queen:
Metin kardeşim geliyorsun değilmi toplantıya ?Görüşemedik ne zamandır :cat:
benim çok acil bi işim çıktı tam şuanda, yarın gelemeyeceğim:queen: