[Kütahya - MT]

abi ankara'daydım bi senedir öss'ye girdim tekrar kütahyayıda yazcam ama şimdi eskişehirdeyim vallahi bekliyorum hepinzi. Gezilerede gelirim Volkanı alırım burdan siz ayarlayın bişeyler. Emrahım kimse biyere cıkmayınca sen zaten geziosun gel eskişehire ben ağırlıyım seni.

ENDURUCULARIN DİKKATİNE yada yolların dışında gezinmek isteyen arkadaşlara Atakentin üst tarafındaki ormanlık alanda gezi yaptık oğlumla bu pazar süper yerler var Belkide biliosunuzdur ama hakikaten harika yerler biz zavallı mondimizin gücü yettiğince çıkmaya çalıştık ama belirli bi yerde bırakıp yaya devam etmek zorunda kaldık Kroscu arkadaşların ilgisini çekebilir die yazdım resimlerde var ama nasıl yüklendiğini bilemediğim için yükleyemiyorum :bounce:

mtk

abi 2 hafta önce oralardaydık.. gerçekten güzel yerler var tavsiye ederim..

ama kapıdaki bekçi sokmadığı gibi çıkarmıyor da :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 PM ----------

@

ufuk hoş gelsin bu arada.. kütahyaya bekleriz..

emrah sen de hoş geldin; ee uzun zaman oldu kütahyanın yollarını falan unutmuşsundur diye bakıyordum ama bulmuşsun tebrikler :p

alpaslan bi kamp daha yalan olmuş herhalde.. emoğa gelecekmisin bu sene..

mtk

eyw emrah, güzel dolaşmışsın.. faceten de takip ettim.. fakat bu ccc on numara bi festivalmiş keşke bi uğrayabilseydik.. :) fotoları çekmek kadar eklemek de emek istiyor.. tekerine ve yüreğine sağlık..

ama kapıdaki bekçi sokmadığı gibi çıkarmıyor da :p Benim dediğim yer tam olarak orası değil bekçi motorlu araç koymuyor içeriye evet ama dediğim yerden (Atakentin üst tarafından) girersen hem süper kros alanları var hem çok sık bi ormanlık hemde oradan o bekçinin koymadığı kent ormanına giriş var :wiinkk: Giripte yukarılarda dolaşıp tekrar nizamiyeden çıkarken Bekçinin Yüz ifadesi çok hoş oluyor:queen:

ama kapıdaki bekçi sokmadığı gibi çıkarmıyor da :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 PM ----------

@

ufuk hoş gelsin bu arada.. kütahyaya bekleriz..

emrah sen de hoş geldin; ee uzun zaman oldu kütahyanın yollarını falan unutmuşsundur diye bakıyordum ama bulmuşsun tebrikler :p

alpaslan bi kamp daha yalan olmuş herhalde.. emoğa gelecekmisin bu sene..

İçeri girersen orada mı kalıyorsun:silent: :p:p:):mrgreen::cherry::queen:

hoşbulduk bişeyler ayarlarsanız en yakın zamanda gelmek istiyorum zaten. abi motoru satmaktan vazgectim hoş bi kaç alıcı cıktı almasınlar diye elimden geleni yaptım:)

Arkadaşlar şöyle katılımın çok olacağı bi gün toplanalım.Her kese uygun bi ğün olsun teklifi olan var mı?

ben şimdiye kadar hiç bir toplantıya katılamamış biri olarak teklif sunuyorum:cuma-pazar...

ben varım hadi bi yüzünüzü görelim artık özledik kütahya_mt yi:cat:

Tüm İslam aleminin ve Kütahyalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:

ben varım hadi bi yüzünüzü görelim artık özledik kütahya_mt yi:cat:
Bende hatta (sitemize üye olmayan arkadaşların adına) BİZDE
varız:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 AM ----------

Tüm İslam aleminin ve Kütahyalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:
Senin ve tüm arkadaşlarımızın Kandili mübarek olsun

regaip kandiliniz mübarek olsun cuma akşam 20:30 Hisar çay bahçesi diyelim(bi tekliftir)değişik veya daha orjinal fikri olan arkadaşlara uyulur:)

mtk

herkesin regaip kandili mübarek olsun.. bence cumartesi olsun ve yere yakın biryer olsun :) voodoonun oraya kimse gelmiyo, kaldıki hisara hiç kimse gelmez sanırımi.. :) ama fark etmez çoğunluk nereye derse gelirim..

sertaç abi sen hiç katılmadın mı yav?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar