34 PK 120 plakalı BMW R1200 GS motor çalınmıştır -

Arkadaşlar tüm hız aramaya devam bu şerefsizi bulana yerini bana gösterene
motorun şurda demesi yerini bildirmesi yeterli.
İçimden gelerek ödüllendirecegime söz veriyorum.
offff of
Şener Altıntaş 0533 663 82 61
0541 661 25 61

Çok üzüldüm ya! Bizler bütçemizi zorlayıp 250cc oradan 600 cc ye çıkma hesabı yaparken insanların 1200cc BMW si çalınıyor. Gerçekten asab bozucu. Benim o mertebeye gelmem herhalde 20 seneme maal olacak. Sonra "Çalındı" çok fena bir durum.. İnan en az senin kadar kötü oldum. Geçmiş olsun... Hatta böyle arkadaşlara sitede 1 YTL toplasak faydası olur mu?

öncelikle geçmiş olsun diyorum.

alıcı rolüyle gelerek motoru kaçırma yöntemiyle karşılaşıp ta şüphelendiğimiz de çaktırmadan polise haber versek ilgilenirler mi acaba ne dersiniz ?

polis istese çalınan araçları 2 dakka içinde bulur ama malesef onlarda bu işten nemalanayor gibi çok kötü bir durum ama sende bu parçacılarla bir irtibata geç derim

öncelikle geçmiş olsun diyorum.

alıcı rolüyle gelerek motoru kaçırma yöntemiyle karşılaşıp ta şüphelendiğimiz de çaktırmadan polise haber versek ilgilenirler mi acaba ne dersiniz ?

Bana haber verseniz ben inanın ilgilenirim
Özellikle 190cm boyundan uzun olan vede 120 kilodan fazla esmer yanlı insanlarla süper ilgilenirim inan 0533 663 82 61

kardeşim geçmiş olsun,,gerçekten çok üzüldüm,,Allah belasını versin bu şerefsizlerin....

Arkadaşlar halen bulamadık yardımınıza ihtiyacım var gözünüz yollarda olsun Herkese tşk.

Trafikte görürsem direkt sizi arar bilgi veririm...
çok geçmiş olsun .

istanbul dışında aramak lazım bir keresınde doblo 300 km deydi arkadaşımın calındı yalova kuflada jandarma ya saterken yakalanmışlar . jandarma bize ist. calınan ilk buralarda görül benzerinde bi laf etmişti

slmmmm...bende gördüm bu motoruuuu...arkasında siyah küçük çanta var....üzerinde orta kiloda turuncu renk bir tişörtttt kot pantolanluuu...hafiffff önüüü kelleşmiş ama adam sarışınnnndıııı...gayettte motorun üzerinde zengin duruyorduuuuu....sarıgazi ışıklarda merkezde gördümmmm ben bu motoruuu..34 pk 120.plakası....bu dana plaka üzerinde geziyorrrr hala...demekkiiii...ya ilanı vern maytap geçiyorrr yada bu hırsızzzzın anasıda salak babasıdaaaaa......

adamın anasınıda babasınıda..... gördünde kardeşim neden polise 155,e haber vermedin ah be kardeşim
ha bide nezaman gördün kardeşim onuda bi söylersen hatta ararsan süper olur 05336638261

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar