forum kızışıyor![]()
yakaladım bile,olum hasta halinle bile karıştırıyorsun ortalığı ayıp değil mi?insaniyete gel,üç günlük dünya bu,bırak fesatlığıeyvah savaş abi geldi bana kitleyecek şimdi...kaçam hemen...
![]()
Mete bu,
yarın öbür gün kızını evlendirsin damadın 2 tane kaynanası olacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 PM ----------
yakaladım bile,olum hasta halinle bile karıştırıyorsun ortalığı ayıp değil mi?insaniyete gel,üç günlük dünya bu,bırak fesatlığı![]()

Motorun eksozu bir tercih meselesidir,ama Sülonun motoru gürültülü değil,kapı önüne koy,ninni niyetine dinlevalla kendime geldim sayenizde...ya abi makina traktör olay budur...bu egsozu açtırdıktan sonra uzun yolda sırf başağrısı yapar...şehiriçinde ise küfür yeme nedeni de ki yanlışsın...sen artık BMW ye biniyosun tuzun kuru madem kral makinaydı niye kitledin gariban Süloya ...
ha sana biri selam yolladı üzerimde kalmasın...aha bu arkadaşın selamı var sana...
sülooo bak kurtar kendini fiyatıda kendin koy...alalım sana güzel bir makina...fırsat bu fırsat...avukat adam zengindir acıma ...
valla savaş abi ne zaman arasam ya programın oldu ya işin...ayıracak 5 dakkan olmadı ayaküstü bile o yüzden böyle yani...birde evsahibini bile bastırıyosun ya yavuz bir abimiz olarak helal derim...
karın doyma mevzusuna gelince ben 31 yıldır açım gardaaşım...yahu ben neler yedimde zehirlenmedim yağlı bir pilavla tuş oldduğuma şaşarım...
Kimse boşuna heveslenmesin motorumu kimseye vermemeSavaş abi ama hasrat gidermek için arada alıp kullanabilirsin
![]()
Ben motoruma aşığım birkere boşyere sulanmayın. Türlü türlü oyunlarla aşkımı elinden almaya çalışmayın bakayım
Savaş abi bu metehandronun hakkından bir sen gelirsin helal sana![]()
Sülo'dan motoru alırım ama sonra geri vermem,kanına girme çocuğun.
Biz senin gibi işten çıkınca kopartamıyoruz![]()
Kimse boşuna heveslenmesin motorumu kimseye vermemeSavaş abi ama hasrat gidermek için arada alıp kullanabilirsin
![]()
Ben motoruma aşığım birkere boşyere sulanmayın. Türlü türlü oyunlarla aşkımı elinden almaya çalışmayın bakayım
Savaş abi bu metehandronun hakkından bir sen gelirsin helal sana![]()

Mete,panda,CBF ve bütün Çınarcık coğrafyası bir araya gelse ekmek arası köfteye garnitür olur anca
Atlayıp motora gezmek yada yiyip içmek soz könusu olduğunda elini öperim Mete kardeşimin.
Yiğidi öldüreceksin ama hakkını da vereceksin.
Yalnız bi huyunu sevmiyorum bunun;
İçindeki Roadstar aşkını artık gizleyemiyor;
Kenarı yanık mektuplar devrinden beri böyle garip bir aşk görülmedi.
"Yeter oğlum al artık bir Roadstar" diyesi geliyor insanın.
O göbeği ancak benim motor taşır işteSenin ce be fe ile çırak bayırında motor bayılır yaw
Bastırma artık şu roadstar aşkını. Sende elbet birgün bu gerçeği kabul edeceksin. Ondan sonra dünya varmış kardeşim diyeceksin.

heheyttt Allah yazdıysa bozsun...makinan güzelde makina inan kuru güzellik içi boş mankenler gibi...
heheyttt Allah yazdıysa bozsun...makinan güzelde makina inan kuru güzellik içi boş mankenler gibi...
kusuru şuy...bir kerem geldiği fabrika traş makinası...
tamamen çakma...montaj işi...işçilik sıfır...tork sıfır...zaten siz parası olmayan garibanlar olmasa o tarz çakma makinaları kimse kullanmaz üretilmez...ben çapır seviyom abici tayfa yani...ula çapır seviyonda çapır alamıyon buna razıyım hesabı...makinanın soykütüğü yok geçmişi belirsiz...mühendislikle alakası yok...aerodinamik yok...bana dragstarla shadowla gel kuzen...az müsade geliyom birazdan...
kusuru şuy...bir kerem geldiği fabrika traş makinası...
tamamen çakma...montaj işi...işçilik sıfır...tork sıfır...zaten siz parası olmayan garibanlar olmasa o tarz çakma makinaları kimse kullanmaz üretilmez...ben çapır seviyom abici tayfa yani...ula çapır seviyonda çapır alamıyon buna razıyım hesabı...makinanın soykütüğü yok geçmişi belirsiz...mühendislikle alakası yok...aerodinamik yok...bana dragstarla shadowla gel kuzen...az müsade geliyom birazdan...