Çakma tabiki zaten herkez bunu bilerek alıyor. Yamaha Virago çakması ve Yamaha Viragonun
özelliklerini taşıyan bir motor.
ne özelliği len kekoro...sadece görüntü çakması...motor dizaynı alaşım kalitesi aynı olurmu huerto...:queen:
İşçilik sıfır diyorsun da elimizde kalan bir parçası olmadı çok şükür

Senin elinde kalan kaç parça oldu ?
elde kalmadı ama uzun yola çıkarsan eline alıcan...az kaldı...param yok diye ağlıyon hanımdan izin alamıyon motor yatıyo az gezsen sağlam bi yeri olmadığını görücen ya...3000 km kullanmışlığın var bide motörcüyüm diye geçiniyosun...de get bre zındık..
Tork sıfır diyorsun. Yokuş yukarı beraber çıkmaya başlayabiliriz istersen. Ben bu motorla 2 kişi yokuşta bindim ve vites yükseltmeye devam ederek yokuşu çıktım.
o motor hacmi ben sana diyim 200 cc ya var ya yok...sen gerçek 250 viragoya binseydin anlardın beni...
Herkes parasına göre motora biniyor bu da bir gerçek. Benim bütçem bu ve bunun gibi birçok motora yetiyorken ben gittim de özellikle Roadstar ı seçtim ve sorunsuz olarak kullanıyorum.
parasına göre derken sen hep ağlıyon...olm para yetmiyosa hafta sonları aylak aylak gezineceğine ek iş yap...trafikte su sat cam sil boyacılık yap...bişiler yap yeter ki ağlama...:queen:
Makinanın soy kütüğü yok diyorsun. Lifan firması Yamaha Viragonun motorunu üreten firma Lifan firmasını bir araştırmanı öneririm. Özellikle youtube de lifan yazıp arattır. Adamların ürettiği arabaların ve motorların videolarını bulacaksın. Üstelik dünyanın heryerinden motorlarının videoları var.
Lifanda çakma bir firma...fason üretim yapan kekorolardan farksız...taş yerinde ağırdır derler...Asyada namı vardır...ama bir Kymco kadar kaliteli malmı üretir...kişiliksiz üretici bunlar...neden kendi markasıyla trde satış yapmıyorlar...önüne gelene mal satıyorlar...fason adamlar kanka uyan sende...bir marka değil LİFAN...Kymco SYM neden fason üretim yapmıyorlar kendi markalarını satıyor...
Mühendislikle alakası yok diyorsun neye göre bunu dedin şaşırdım. Bunda mühendislik yok ise yamaha virago da birşeye benzemiyor demektir. Çünki bu makina onunla aynı mühendisliğe sahip.
ba halen mehendislik diyor yav...
r:
getir lan ölçüleri yanyana...madem aynı milim milim aynıysa özellikler tamam ...
Aero maero dinamik minamik demişsin. Bunun anlamı ne biliyomusun kanka

Ben senden daha uzun yola giderim ve senden daha az dinlenirim. Motor rahat olduğu için hiçbiryerin ağrımıyor. Sizin gibi öne doğru uzanarak kullanıp bel ağrısı yapmıyor.
o gidon rahatmı diyosun afbuyur şey gibi havada...

bunu bana anlatma yav ben commuter sınıfı en rahat motoru kullanan biriyim...ha ss kullanıp domalmışsın...ha bu tarz motorlarda kolun havada leyla gibi gezmişin...aynı avanaklık...:queen:
Sayısal dan para çıkarsa dragstarla gelicem kanka merak etme

Tabi önce sayısal oynamam lazım.
bırak havadan para kazanmayıda alın teriyle almaya bak ...:bounce:
Ne oldu bağırsaklarınmı düğümlendi yaw daha gelemedin.