AŞKIM ÇAKO, Merhabalar Yeni üyenizim

Selam herkese

Adım Gülçin, sizin deyiminizle Çako / CAKALAZ/ benim deyimimle BALIM yani Doğanın sevgilisiyim. Aranızda olmak güzel yalnız aşkımın zarar görmesinden cok korkuyorum fakat ne yaptıysam motor sevgisini bitiremedim ve motor almasını engelleyemedim.
Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum, ailelerinizi ve sevenlerinizi üzmemeniz temennisiyle. :cat:

hoşgeldin yenge.....bu motor aşkı adama bulaştımı zaten bi daha çıkmıyo...ne yapsan boş...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Gülçin :rendeer: Boşuna uğraşmışsın ama, hiçbir şekilde bir insanın içinden motor sevgisini bitiremez ve motosiklet alıp kullanmasını engelleyemezsin :) Onu da kendini de mutlu etmek istiyorsan arkasına bin hep onunla ol bu sihirli hayatın zevkini çıkart :cherry: zaten tadını alınca sen de kullanmak isteyeceksin :mrgreen: Eminim Doğan seni kendinden çok düşünüyordur zaten :wiinkk: Korkma herşey insanlar için kadere inanıyorsan; motosiklet azrail değil :wiinkk:

hoşgeldin... :rendeer:vazgeçiremezsin benim kız arkadaşımda ne yaptıysa beni vazgeçiremiyor motordan olduğum gibi kabul etti artık seni en iyi anlayan benim kız arkadaşım ve sizin gibilerdir. :)

AAAAAAAAA :rendeer: Kuşum ; Hosgeldin Ailemize :cherry:

Kız Sen Kasla göz arasında ne ara üye oldn buraya:silent: Neise , artık seni de motorcu ruh sardı desene :cherry: Buraya da üye olduğuna göre sanırım daha motoru bırak demezsin...

SENİ SEVİYORUM KUŞUM...

Motosikleti bölümüne Hyosung'u yazdığına göre, zehiri Cakalaz gibi sen de taşıyorsun demektir. Olay bitmiştir.

Ayyy yerim seni ; Hyosung u da yanlıs yazmıs :mrgreen::mrgreen:

Kuşum oraya ; Hyosung GT 250 R yazacaksın; HyosOng değil :mrgreen:

Söyleyelim de girip düzeltsin :D

Çıkmıstım düzeltmek için girdim kuşum. hemen düzeltiyorum. Bu arada motor konusunda sana hala aynı tepkideyim :cherry:

çakakız.müthiş ya.:cherry:
doğan benm şekerimdir:p
hoşgeldin yenge:)

Şekerim napıyosun :D

yenge yok ; yenge gitti çarsıya ; işi var; nete girince yazar bişiler... O da alıscak yawas yawas artık hehe :mrgreen:

Bu arada benm iş noldi Hüso :cyclopsan

öncelikle hoşgeldın:rendeer:ve kocaman bır bravooooo..neden mi??sevdiğin insanı baktın değiştiremiyosun sen ona uymaya başlarsın.eğer onu tehdit etseydın yada ilişkını bıtırmeye falan kalksaydın ozaman serseri bırı olmasına yol açardın.şimdi ne guzel geziler yaparsınız siz ve daha dikkatli olursunuz.eşlerini,kız-erkek arkadaşlarını destekleyen tüm arkadaşları tebrik edıyorum.-kendi eşimde dahil tabiki:queen:-

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar