AŞKIM ÇAKO, Merhabalar Yeni üyenizim

Trakya'da Yengeye İnge derler bende o şiveyi devam ettireyim.

Aramıza hoş geldin İnge:rendeer:

emrah işte buna gülerim :queen: ::xblink::

Olm artık böyle ne yapalım elimiz mahkum işte :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------

Vayyyy ; TUEM - EXTREMA

Emrah cım ; noluyo böyle ; bayanlar dayanısmaya mı giriyo ne :mrgreen:

Olm bayanlar genelde böyle oluyo :p
Genelininde tek hedefi var ama motosikleti bıraktırmak :p

öncelikle hoşgeldin yenge

ne gariptir ki sizinkiler bıraktırmaya çalışıyo benimki iiice bağımlı oluyo sakına motoru sattığını görmeyim deyip duruyo:cherry:

taktik değişikliği yapın:p

Bütün mesajları okudum, tüm arkadaşlara teşekkür ederim, Hoşbuldum.

Aranızda olmak gerçekten güzelmiş BALIM SENİ SEVİYORUM.

Görüşmek üzere, fazla bilgim olmadığı için bişey yazamam ama emin olun sürekli okuyor olacağım :wiinkk:

Hoşgeldin ÇAKAyenge :mrgreen::queen:

Bence bu tutkuyu vazgeçirme çabalarını bırak Çako'ya sarıl rüzgarın keyfine bak :wiinkk:

AAAAAAAAA :rendeer: Kuşum ; Hosgeldin Ailemize :cherry:

Kız Sen Kasla göz arasında ne ara üye oldn buraya:silent: Neise , artık seni de motorcu ruh sardı desene :cherry: Buraya da üye olduğuna göre sanırım daha motoru bırak demezsin...

SENİ SEVİYORUM KUŞUM...

abi demedi deme en fazla 1 ay sonra kız arkadasın sana bi tur atabilirmiyim diye sorcak:mrgreen: hastalık bulastı bi kere :cherry:

h.g

Selam herkese

Adım Gülçin, sizin deyiminizle Çako / CAKALAZ/ benim deyimimle BALIM yani Doğanın sevgilisiyim. Aranızda olmak güzel yalnız aşkımın zarar görmesinden cok korkuyorum fakat ne yaptıysam motor sevgisini bitiremedim ve motor almasını engelleyemedim.
Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum, ailelerinizi ve sevenlerinizi üzmemeniz temennisiyle. :cat:

hoşgeldiniz aramıza,motor aşkı bir başkadır size de artcılık düşüyor :) kazasız keyifli günler dilerim.

Hoşgeldin... Bakarsın sende yakında bu tutkuya kapılırsın ve bende kullanmak istiyorum dersin :rendeer: Tekrardan hooşgeldin

Olm artık böyle ne yapalım elimiz mahkum işte :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------

Olm bayanlar genelde böyle oluyo :p
Genelininde tek hedefi var ama motosikleti bıraktırmak :p

bu kadar gülüyorumda daha beteri başıma gelicek ondan korkuyorum işte :queen:

Hoşgeldiniz.

Burası aşk sitesi olmaya başladı :mrgreen: Her zmn derim kızlar her zmn bela getirir :queen: uzak durun :p

Moderatör
Cakam Laz'ım, sanırım biri seni gözetliyor artık :p E geçmiş olsun diyelim o zaman :)
Bu arada hoşgeldin Yenge hanım :)

hoşgeldin gülçin.....bide ben sevgilimi razı edip alıştırabilseydim bu motrsiklet fikrine:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar