2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gözümüz hep sizi aradı sayın oglum ve ben:p
önümüzdeki festivallere bakıcaz artık yada festivali biz yapıcaz tanışmak için :bounce: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 AM ----------

yolda ümitle mesajlaşıyoruz (trenle gidirken) seni sagsaglim festival alanına götürmem lazım istanbul mt dekiler beni furur diyo :p

ne dedinde bukadar korkuttun ümiti hiç anlamadım :queen:

gözümüz aydın korkutcum. inşallah 1-2 saat sonra tekrar normal dünyana dönüceksin :rendeer:

Bi şey demedi koybolursa arama ekibi göndermek zorunda kalırız..bizim deniz sefamızı bozma dedi..:mrgreen:

Yok kız randevu 1 hafta sonra ama bende vardı gözlük numaraları saat ikide alacağım.Ama iyi geldim dimi kör bakışıyla.:queen:

Bu duruma göre birinci seçenek iyi pilotsun ikincisi motosiklet geldiği yolu biliyordu üçüncüsü artçı pilottan daha iyi..

Evet arkadaşlar tembellik yok resimleri (orjinal boyutlarında) bekliyoruz :) Resimleri yüklemede sorun yaşayan olursa Mecidiyeköy civarlarında bana ulaştırırsa ben hallederim. Bu arada Dilo'nun elveda öpücüğü dün rüyama girdi kan ter içinde uyandım :p

valla öyle yorulmuşumki daha yeni kalkabildim akşama doğru bende fotoları eklerim artık.:cat:

Bi şey demedi koybolursa arama ekibi göndermek zorunda kalırız..bizim deniz sefamızı bozma dedi..:mrgreen:

Bu duruma göre birinci seçenek iyi pilotsun ikincisi motosiklet geldiği yolu biliyordu üçüncüsü artçı pilottan daha iyi..

heee beni düşündüğünden değil deniz sefası bozulucak diye yani :farao:
çok kırıldım çokkk ::miiz:: :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 AM ----------

valla öyle yorulmuşumki daha yeni kalkabildim akşama doğru bende fotoları eklerim artık.:cat:

aynen bu sabah bende zor kalktım çok fena yorulmuşum :p

Yok kız randevu 1 hafta sonra ama bende vardı gözlük numaraları saat ikide alacağım.Ama iyi geldim dimi kör bakışıyla.:queen:

len randevuyla felan ne uğraşıyon al oradan iki tane şişe kır al diplerini tel le birbirne bağla tamam işte ......

seni anca kurtarırrrrr:queen::queen:

4. seçenek yol arkadaşlarım sürüş yaptığım motosiklet sürücüleri süperdi...:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------

len randevuyla felan ne uğraşıyon al oradan iki tane şişe kır al diplerini tel le birbirne bağla tamam işte ......

seni anca kurtarırrrrr:queen::queen:

Olum sweps şişesi yokmuş bilirsin sweps ten başka takılmam.:p:mrgreen:

4. seçenek yol arkadaşlarım sürüş yaptığım motosiklet sürücüleri süperdi...:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------

Olum sweps şişesi yokmuş bilirsin sweps ten başka takılmam.:p:mrgreen:

bütün seçeneklerde süper.:queen::queen::queen:

Korkut Abi kime çizdiriyon :queen:

Bu arada ben 12 saat temiz uyumuşum, ancak kendime geldim. Diloş'un egzozunun bacağımda yaratmış olduğu baloncuklar inmiş gibi :) Bakalım lekesi ne kadar zamanda geçecek :)

selam millet hala ayakta uyuyorum :p
festival ve grup sürüş çok keyifli geçti
misafirperverliği için tasarslan a, mavi ergun, zafer hocave ismini saymadığı diğer arkadaşlara teşekkürler :rendeer:
börekler için kesene bereket tasarlan :rendeer:
resimlerin devamını bekliyoruz arkadaşlar :cherry:

Son düzenleme:

Bu arada ben 12 saat temiz uyumuşum, ancak kendime geldim. Diloş'un egzozunun bacağımda yaratmış olduğu baloncuklar inmiş gibi :) Bakalım lekesi ne kadar zamanda geçecek :)

Seni geçen sene iyi çizdiklerinden tavsiyen üzerine Kudret hastanesini aradım cuma gününe saat 11 e randevu verdiler.:cat::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------

misafirperverliği için tasarslan a teşekkürler :rendeer:

Ayriyetten mavi ergun ve zafer hocayada teşekkürler.:rendeer:

Sizlerle beraber yolculuk yapmak çok zevkliydi. Sayenizde moralim de düzeldi dönüş yolculuğundaki tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.

izi kalır. ben geçen sene yaktım bacagımı hala duruyo izi

misafirperverliği için tasarslan a teşekkürler :rendeer:

hoşgeldin kadir

Sizlerle beraber yolculuk yapmak çok zevkliydi. Sayenizde moralim de düzeldi dönüş yolculuğundaki tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.

seni tanıdıga sevindim keşke dönüş yolunda degilde festival alanında tanışma fırsatımız olsaydı :rendeer:

Bu benim 2. gezimdi , MT'nin bundan önce yaptığı geziye de katıldım ama umduğumu bulamamıştım doğrusu , genelde herkes birbirine tanıyan , samimi olan gruplara bölünmüştü. Bende benim gibi kimseyi tanımayan 4-5 arkadaş bulup onlarla takılmıştım, dönüştede tek gelmiştim. Ama bu gezide sanırım çok fazla kişi olmamamızın da etkisiyle herşeyi hep beraber yaptık , eğlendik , kısa zamanda çok samimi olduk. Herkese çok teşekkür...

misafirperverliği için tasarslan a, mavi ergun, zafer hocave ismini saymadığı diğer arkadaşlara teşekkürler :rendeer:
börekler için kesene bereket tasarlan :rendeer:

Afiyet şeker olsun..Tşk.

Bu benim 2. gezimdi , MT'nin bundan önce yaptığı geziye de katıldım ama umduğumu bulamamıştım doğrusu , genelde herkes birbirine tanıyan , samimi olan gruplara bölünmüştü. Bende benim gibi kimseyi tanımayan 4-5 arkadaş bulup onlarla takılmıştım, dönüştede tek gelmiştim. Ama bu gezide sanırım çok fazla kişi olmamamızın da etkisiyle herşeyi hep beraber yaptık , eğlendik , kısa zamanda çok samimi olduk. Herkese çok teşekkür...

Ozi dur daha birlikte ne geziler yapacağız.:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar