- Konu Yazar
Acıktırdınız beni gece gece![]()
Mt nin grup içindeki dayanışması ve grup sürüşündeki başarısı çevreden güzel tepkilerle birleşince güzel oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------
Khutuck güzel fotoğraflar :cat:
Benim bile zevk aldığım bir toplu bir sürüş oldu .İhlal yok gaza gelmeler yok sollamalar yok .Bu yüzden arkadaşlar çok teşekkür ederim.:rendeer:
Tasarslan sanada teşekkür ederiz.:rendeer:
Mt nin grup içindeki dayanışması ve grup sürüşündeki başarısı çevreden güzel tepkilerle birleşince güzel oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------
Khutuck güzel fotoğraflar :cat:
Evet arkadaşlar tembellik yok resimleri (orjinal boyutlarında) bekliyoruzResimleri yüklemede sorun yaşayan olursa Mecidiyeköy civarlarında bana ulaştırırsa ben hallediyorum. Bu arada Dilo'nun elveda öpücüğü dün rüyama girdi kan ter içinde uyandım
![]()
Benim bile zevk aldığım bir toplu bir sürüş oldu .İhlal yok gaza gelmeler yok sollamalar yok .Bu yüzden arkadaşlar çok teşekkür ederim.:rendeer:
Tasarslan sanada teşekkür ederiz.:rendeer:
ümit herşey için teşekkürler :rendeer:
diloş herkesin korkulu rüyası haline geldi![]()
sende yokmu fotograf acep :cherry:
sana katılıyorum gerçekten güzel bir toplu sürüş oldu. :cat:
sen naptın gözlük işini?
Organizasyonun eksilerine rağmen güzel bir etkinlik oldu.MT grubu ile kısa bir sabah sohbeti yapabildim.(Benim katılım zamanlarım uymadı maalesef).Güzel sohbet ve cana yakınlığınız için teşekkürler.
çok güzel geçmiş anlaşılanbidahakine bizlerde geliriz inşallah:mrgreen: