Az sonra 1 saatliğine izin alıp yaptırmaya gideceğim.Sabaha kadar başım ağrıdı.:cat:
Teşekkürler Çağla.Gönül daha fazlasını isterdi.İnşallah birdahakine.
Cadı bende bir foto var onuda diğer topiğe eklemiştim, buna da ekliyim bari![]()
korkut gece açıkta kalmadın demi len...çadır işi sakat
güzel eğlennmişsiniz...yakışır kardeşim hepinize...
yalovada çıkarırız acısını :wiinkk:
ne bagrıyon
korkutun kısmetine diloşla uyumak çıkmıştı ama son anda yırttı :queen:
bende tam onu soracaktım...kızlar bi çadırda erkek ler bi çadırda diyodu dilaver....
dedim bu korkutu kafaya takmış...ama kurtarmışsınız< demek..:queen::queen::queen::queen:
bende tam onu soracaktım...kızlar bi çadırda erkek ler bi çadırda diyodu dilaver....
dedim bu korkutu kafaya takmış...ama kurtarmışsınız< demek..:queen::queen::queen::queen:
Len saat gece 4 te yattım:cat:korkut gece açıkta kalmadın demi len...çadır işi sakat
güzel eğlennmişsiniz...yakışır kardeşim hepinize...
Allah korudu desem:cat:bende tam onu soracaktım...kızlar bi çadırda erkek ler bi çadırda diyodu dilaver....
Yenge olmasaydı asıl benim çadırda sen kalacaktın.:queen::queen:dua etsin yenge yanındaydı yoksa kimse korkutu diloştan kurtaramazdı :queen:
Yalnız şöyle bir durum var pazar günü gittiğimde korkut kişileri seçmekte zorlanıyordu..Herkese farklı isimle sesleniyordu,herkes şahit :queen::queen:
Len saat gece 4 te yattım:cat:
Allah korudu desem:cat:
Yenge olmasaydı asıl benim çadırda sen kalacaktın.:queen::queen:
Ümit abi bu sensin değilmi.:queen:
çadırla yaklaşmadım bile manyakmıyım ben
o ümit değil korkut :cyclopsan
ümit sagında![]()
mt den gelen ama bizim son ana kadar tanışma fırsatımız olmıyan bi çok kişi vardı.
sizide orda görmedik khutuck... bi pankartımız olsaydı belki çok daha güzel olurdu.. en azından hepimiz birlikte olurduk :wiinkk:
Demek hala seçmekte zorlanıyor.:mrgreen:
Ben teşekkür ederim..:rendeer:
emanetlerde bi aksilik yok teşekkürler canım :rendeer:
Demek hala seçmekte zorlanıyor.:mrgreen:
dikkat etmek lazım![]()
evet bende tanışamadım sizinle ne güzel eglen mişsiniz :bounce:
emanetlerde bi aksilik yok teşekkürler canım :rendeer:
Geçin bakalım dalganızı randevu aldım göz için:cat:
gözümüz hep sizi aradı sayın oglum ve ben
önümüzdeki festivallere bakıcaz artık yada festivali biz yapıcaz tanışmak için :bounce: :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 AM ----------
yolda ümitle mesajlaşıyoruz (trenle gidirken) seni sagsaglim festival alanına götürmem lazım istanbul mt dekiler beni furur diyo
ne dedinde bukadar korkuttun ümiti hiç anlamadım :queen:
gözümüz aydın korkutcum. inşallah 1-2 saat sonra tekrar normal dünyana dönüceksin :rendeer:
Yok kız randevu 1 hafta sonra ama bende vardı gözlük numaraları saat ikide alacağım.Ama iyi geldim dimi kör bakışıyla.:queen: