2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cadı bende bir foto var onuda diğer topiğe eklemiştim, buna da ekliyim bari :)

20062009074.jpg

korkut gece açıkta kalmadın demi len...çadır işi sakat :p

güzel eğlennmişsiniz...yakışır kardeşim hepinize...

Teşekkürler Çağla.Gönül daha fazlasını isterdi.İnşallah birdahakine.

yalovada çıkarırız acısını :wiinkk:

Cadı bende bir foto var onuda diğer topiğe eklemiştim, buna da ekliyim bari :)

ne bagrıyon :p

korkutun kısmetine diloşla uyumak çıkmıştı ama son anda yırttı :queen:

yalovada çıkarırız acısını :wiinkk:

ne bagrıyon :p

korkutun kısmetine diloşla uyumak çıkmıştı ama son anda yırttı :queen:

bende tam onu soracaktım...kızlar bi çadırda erkek ler bi çadırda diyodu dilaver....

dedim bu korkutu kafaya takmış...ama kurtarmışsınız< demek..:queen::queen::queen::queen:

bende tam onu soracaktım...kızlar bi çadırda erkek ler bi çadırda diyodu dilaver....

dedim bu korkutu kafaya takmış...ama kurtarmışsınız< demek..:queen::queen::queen::queen:

dua etsin yenge yanındaydı yoksa kimse korkutu diloştan kurtaramazdı :queen:

Yalnız şöyle bir durum var pazar günü gittiğimde korkut kişileri seçmekte zorlanıyordu..Herkese farklı isimle sesleniyordu,herkes şahit :queen::queen:

Len saat gece 4 te yattım:cat:

Allah korudu desem:cat:
dua etsin yenge yanındaydı yoksa kimse korkutu diloştan kurtaramazdı :queen:
Yenge olmasaydı asıl benim çadırda sen kalacaktın.:queen::queen:
Yalnız şöyle bir durum var pazar günü gittiğimde korkut kişileri seçmekte zorlanıyordu..Herkese farklı isimle sesleniyordu,herkes şahit :queen::queen:

Ümit abi bu sensin değilmi.:queen:

mt den gelen ama bizim son ana kadar tanışma fırsatımız olmıyan bi çok kişi vardı.

sizide orda görmedik khutuck... bi pankartımız olsaydı belki çok daha güzel olurdu.. en azından hepimiz birlikte olurduk :wiinkk:

evet bende tanışamadım sizinle ne güzel eglen mişsiniz :bounce:

evet bende tanışamadım sizinle ne güzel eglen mişsiniz :bounce:

gözümüz hep sizi aradı sayın oglum ve ben:p
önümüzdeki festivallere bakıcaz artık yada festivali biz yapıcaz tanışmak için :bounce: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 AM ----------

emanetlerde bi aksilik yok teşekkürler canım :rendeer:

yolda ümitle mesajlaşıyoruz (trenle gidirken) seni sagsaglim festival alanına götürmem lazım istanbul mt dekiler beni furur diyo :p

ne dedinde bukadar korkuttun ümiti hiç anlamadım :queen:

Geçin bakalım dalganızı randevu aldım göz için:cat:

gözümüz aydın korkutcum. inşallah 1-2 saat sonra tekrar normal dünyana dönüceksin :rendeer:

gözümüz hep sizi aradı sayın oglum ve ben:p
önümüzdeki festivallere bakıcaz artık yada festivali biz yapıcaz tanışmak için :bounce: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 AM ----------

yolda ümitle mesajlaşıyoruz (trenle gidirken) seni sagsaglim festival alanına götürmem lazım istanbul mt dekiler beni furur diyo :p

ne dedinde bukadar korkuttun ümiti hiç anlamadım :queen:

gözümüz aydın korkutcum. inşallah 1-2 saat sonra tekrar normal dünyana dönüceksin :rendeer:

Yok kız randevu 1 hafta sonra ama bende vardı gözlük numaraları saat ikide alacağım.Ama iyi geldim dimi kör bakışıyla.:queen:

Alıntı:
tasarslan Nickli Üyeden Alıntı
Mt nin grup içindeki dayanışması ve grup sürüşündeki başarısı çevreden güzel tepkilerle birleşince güzel oldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------

Khutuck güzel fotoğraflar

Benim bile zevk aldığım bir toplu bir sürüş oldu .İhlal yok gaza gelmeler yok sollamalar yok .Bu yüzden arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Tasarslan sanada teşekkür ederiz.
bencede çok güzeldi.börekler içinde Tasarslan a çok teşekkürler.:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar