Güzel kardeşim yine söylüyorum cok fiyat istiyodun... Ben 2400 km de 5500 e aldım...
@ Babu
Düzgün kullanımla sağlamlığı sana kalmıs bişey...
Ben 1500 liraya yakın masraf ettim ama aksesuar anlamında.
Sen boş motor aldın.
O sıralar boş halde bile satsam 6'dan aşağı gitmezdi. Motorumun temizliğine de öyle güveniyordum.
"Ben ne verebiliyorum veya benim gözümde bir motorun değeri nedir" olayı bir yana, "piyasada bu motor kaça gidebilir" gerçeği bir yana.
Ucuz motor alınmaz diye birşey yok. Çeşitli sebeplerden ötürü alınabilir bir motor ,piyasasının altında.
Motorunu satarsan ve ilginç diyaloglar yaşarsan anlayacaksın benim dediğimi. :wiinkk:
Güle güle bin motoruna.
saolasın asım :cat: önceki sayfalardada yazdım ben bu sitenin sayfalarında pek çok güzel insan tanıdım arkadaş ve dost edindim eminim bu kişilerde benim için yaparlardı bunları :cat:
aslına bakarsan doğan o zamanki ederi o motorun hakkıydı fazla değildi sonradan fiyatları düştü emrahında dediği gibi arz talep meselesi buradaki olaylar birazda cbr125r'ın hikayesine dönücek 2. eli çok düşük olucak diyordu öylede oldu 6000'lerde bile zor satıyor artık millet :cat:
İlkay, dediğin gibi benim motoru sattığım sıralar prim etme sınırında idi. Ya o arada iyi fiyata gidecekti ya da şimdi bekleyecektim ve garantisi görünürde de bitince ucuz pahalı razı olacaktım bir fiyata
Ben masraf ettiğim halde 6500'e sattım ki motoru sattığımda kış mevsimi idi
Ama şimdilerde para etmeyebilir. S&T iyice yaygınlaştı piyasada, Global de tamamen çekildi piyasadan.
Biz de her arkadaşımızın uygun motor almasını isteriz.
Ama unutulmamalı ki bir motor alırken alıcı isek motorumuzu satacağımızda da satıcıyızdır.
İki taraflı da ilişkileri zedelememek lazım.
Benden motoru 6500'e alan arkadaşın açtığı ilan da aha bu

:
http://www.sahibinden.com/temiz_makina_bakmadan_gecme-24WQQaXQQ14452780WQQpXQQdisplayitem