[İzmir MT] 12Haziran'09 incirlatı sahil toplantısı

nedemek cesurcummm, daha güzel kompozisyonlar yaratmak için yeni bir foto mak. alacağımm..

ozmn gezilerimizi, toplantılarımızı daha iyi paylaşacağız forumdaki dostlarımızlaa..

REC

Güzel bir akşamdı, hele ki cesurun padişahla pozları :cat: ne korktu ama padişah binmek istemedi önce :queen: fotograflar güzel olmuş BHTYR_VFR eline sağlık, herkese keyifli sürüşler..

yeni toplantı zmanı geldi hala bu topik te konusmalar devam ediyo ne toplantı olmus valla. bi kere gelmedim iki haftadır muabbeti dönüyo toplantının efsane gibi:queen::queen::queen:

Güzel bir akşamdı, hele ki cesurun padişahla pozları :cat: ne korktu ama padişah binmek istemedi önce :queen: fotograflar güzel olmuş BHTYR_VFR eline sağlık, herkese keyifli sürüşler..

REC abicimm fotolar güzel ama önemli olan çekilen karedeki karekterler, muhabbetler.. ben daha çok foto çekmek isterim..

padişah cesiinin gazlayacağını düşündü, sonra binip poz verilince içi rahat etti, yoksa o pelerinleriyle havalanırdı motor üzerinde gittiğindee :queen::p:p:mrgreen:

REC abicimm fotolar güzel ama önemli olan çekilen karedeki karekterler, muhabbetler.. ben daha çok foto çekmek isterim..

padişah cesiinin gazlayacağını düşündü, sonra binip poz verilince içi rahat etti, yoksa o pelerinleriyle havalanırdı motor üzerinde gittiğindee :queen::p:p:mrgreen:

düşünsenize arkamda pelerini tutuşmuş alevli alevli:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar