nedemek cesurcummm, daha güzel kompozisyonlar yaratmak için yeni bir foto mak. alacağımm..
ozmn gezilerimizi, toplantılarımızı daha iyi paylaşacağız forumdaki dostlarımızlaa..
nedemek cesurcummm, daha güzel kompozisyonlar yaratmak için yeni bir foto mak. alacağımm..
ozmn gezilerimizi, toplantılarımızı daha iyi paylaşacağız forumdaki dostlarımızlaa..
düğün arifesi kendini masrafa sokana gerek yok:wiinkk:
senmi ediye etçeksin yoksa düyün hediyesi![]()
ben full digital bir kamera düşünmüştüm ama artık napalım foto mak olsun :bounce::queen:
ooo çok nazik ve incesiniz dostlarım... istemem fakat yan cebime koyabilirsiniz, anladınız siz onuu :queen::queen::wiinkk:
Güzel bir akşamdı, hele ki cesurun padişahla pozları :cat: ne korktu ama padişah binmek istemedi önce :queen: fotograflar güzel olmuş BHTYR_VFR eline sağlık, herkese keyifli sürüşler..
Güzel bir akşamdı, hele ki cesurun padişahla pozları :cat: ne korktu ama padişah binmek istemedi önce :queen: fotograflar güzel olmuş BHTYR_VFR eline sağlık, herkese keyifli sürüşler..
REC abicimm fotolar güzel ama önemli olan çekilen karedeki karekterler, muhabbetler.. ben daha çok foto çekmek isterim..
padişah cesiinin gazlayacağını düşündü, sonra binip poz verilince içi rahat etti, yoksa o pelerinleriyle havalanırdı motor üzerinde gittiğindee :queen::mrgreen: