[İzmir MT] 12Haziran'09 incirlatı sahil toplantısı

"fotolar yolda arkadaşlar birazdan baskıya girecek" :cat: BHTYR

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------

12 haziran toplantı akşamından görüntülerrrr:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

birazda motorların görüntülerinden serpiştirelim :bounce:

Son düzenleme:
selim abi resimler için saol, uzun zaman sonra son andada olsa seni de görmüş olduk...

katılanların tekerine sağlık...bir sonraki toplantıda görüşürüz MT-İzmir üyeleri...

gelicem diyip gelmeyen davut, cüneyt ve mert'in cezaları hazır sıradaki toplantıda uygulayacaz :p:p

ya valla kusura bakmayın gelemedim 7 bitmesini beklediğim bi işim 11de bitti:pr:

cezamız neyse çekeriz artık:rendeer:

çok güzel bir akşam ve toplantı oldu :cat:gelen bütün arkadaşların tekerine sağlık gelmeyenlerde çok şey kaçırdı er zamanki gibi kekleri getiren kardeşimize çok teşekürler :)ve kirazla erik içinde batiyara teşekürler:cherry: fotograflar içinde sanatizim kardeşime teşekürle :cat:şimdilik bukadar :bounce:....................not .patişahla çektirdiyim fotoyu istiyorum :wiinkk:

Bahty resimler için saol :cat:

ya valla kusura bakmayın gelemedim 7 bitmesini beklediğim bi işim 11de bitti:pr:

cezamız neyse çekeriz artık:rendeer:

cezan çok basit :p 2 hafta sonraki toplantı topiğini sen açıyosun:cyclopsan, ister yeni mekan beğen ister aynı yerde toplanalım :bounce::queen:

merhaba sevgili motor tutkunu dostlarım.cuma gelemedim.gelmeyi çok isterdim.neyse haftaya orada olacağım kesinlikle.bol sürüşlü günler dilerim.

selam herkeze. akşam geldim ama biraz geç olmuştu belki dedim hala son muabbette kalan vardır diye diğer toplantılardaki gibi ama baktım sadece boş sahil ve ben kalmışız. bir sonraki toplantıya insallah. :pale:

selim abi resimler için saol, uzun zaman sonra son andada olsa seni de görmüş olduk...

katılanların tekerine sağlık...bir sonraki toplantıda görüşürüz MT-İzmir üyeleri...

gelicem diyip gelmeyen davut, cüneyt ve mert'in cezaları hazır sıradaki toplantıda uygulayacaz :p:p

Mert bana hem erken gel diyor hemde gelmiyor yok böyle bir şey ::plus1:: cezada benden gelecek ona 3 maç sahalardan uzak kalacak :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

selam herkeze. akşam geldim ama biraz geç olmuştu belki dedim hala son muabbette kalan vardır diye diğer toplantılardaki gibi ama baktım sadece boş sahil ve ben kalmışız. bir sonraki toplantıya insallah. :pale:

biraz değil çok geç olmuş galiba :queen::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------

fotolar için teşekkürler :)

bende gelicem diyip gelemedim ailevi bi sorunv ardı alsancaktan dönmek zorunda kaldım arkadaşlar, Br dahakine inşallah

e isabet olur görüşemedik geçen toplantıda, bende ::plus1:: ile geleyim :p

Aykutum valla planımız Pınarla beraber gelmekti ama malum her zamanki bahanem akşam saat altıya yakın manisadan amcamın kızı ablam pınar geldiler önce çamdibine Madam Burcuya gelinlik abiye falan bakmaya gittk onu çıkar bunu giy olmadı şunada bakalım falan derken, ardından kemeraltı eve saat onu buldu o saatten sonrada tekrar körfezi tavaf etmek zor geldi doğrusu, kısmet önümüzdeki toplantılara... kendinize dikkat edin dostlarm...

Son düzenleme:
Yaw ne güzel bir toplantı olmuş orada öyle..
Ben kesin gelemeyeceğim için gelicem diyip de gelmemezlik yapmadım :queen::queen:..
Yaw aslında gelicem diyip de gelmeyen sadece isimleri geçenler değil sanırsam.
Gözlerden kaçmış başkaları da olsa gerek :p:p..

Bu arada şu çancı çomakçı amca Cesinin arkasında ne yapıyor yaw :silent::silent: :queen::queen:

ya şu topic olayı yerine ben pasta çörek yaptırsam anneme olma mı:silent:

topic için vaktim yok nete bile 2-3 günde bir falan girebiliyorum okulda mezuniyet töreni var 2 hafta sonra bende görevliyim cuma günüde o yüzden gelemedim zaten prova vardı 7de bitcekti güya 11de çıktık:pr:

bence teklifimi bi düşünün:p

Son düzenleme:

topic için vaktim yok nete bile 2-3 günde bir falan girebiliyorum okulda mezuniyet töreni var 2 hafta sonra bende görevliyim cuma günüde o yüzden gelemedim zaten prova vardı 7de bitcekti güya 11de çıktık:pr:

sana daha pahalıya patlayacak gibi gözüküyor
saçları kestirmek kolay uzatmak zordur :bounce: :queen:

Aykutum valla planımız Pınarla beraber gelmekti ama malum her zamanki bahanem akşam saat altıya yakın manisadan amcamın kızı ablam pınar geldiler önce çamdibine Madam Burcuya gelinlik abiye falan bakmaya gittk onu çıkar bunu giy olmadı şunada bakalım falan derken, ardından kemeraltı eve saat onu buldu o saatten sonrada tekrar körfezi tavaf etmek zor geldi doğrusu, kısmet önümüzdeki toplantılara... kendinize dikkat edin dostlarm...
tamam davutum, kolay gelsin...bahanen geçerli valla ne diyim, işin zor tekrar kolay gelsin:rendeer:

oda olur:p bize bi topic borcun olsun sonra açarsın:queen:
valideye paslarım o yapar:wiinkk:

saç konusuna hiç girmeyelim hala kaskın içinde başım ağrıyo zaten:queen:

şu baş ağrısı muhabbeti efsane oldu valla imzama yazacam:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar