eyvallah adaş mutlaka gitmelisin derim ama arapça bilen birinin mutlaka yanında olması gerekir hataya bekleriz hoşçakalınHasan abi süper fotoğraflar. İmrendim valla. Mutlaka gitmem gerek haberin olsun ayarlayalım birşeylerYolunuz açık olsun. Tanıdıklara selamlar.
inşallah gönlünüzdeki geziyi gerçekleştirirsiniz.çöl çok fena sıcak.güzel bir gezi olmuş; elinize sağlık (ilerki hedeflerim içersinde - inşallah)
sıcakları korkulacak kadar var sanırım, çölde ürpertmiyor değil insanı.
Tarihi yapılar çok güzel.
SAĞOLUN.sıcak fena çarptı nerdeyse yarıda kalacaktı gezimiz ama dayandık gezimizin ismide burdan geldi çölü gündüz geçtik yolun sonunda ki görevli nerelisiniz türküz deyince türkler çılgın olur zaten dedi çölde çok zorlandıkhasan abi eline saglık gezel rota ama sıcakta baya zorlamıştır teprikler buravo
Fazer'imi aldığımda bu tür gezilere banko yazın beni![]()
![]()
inşallah hem motorunuz olur hemde gönlünüzdeki tatili yaparsınızBiz de tatile gittik diye topik açıyoruzUmarım bu yollardan geçecek ömrümüz ve motorumuz olur birgün
Emeğinize sağlık :rendeer:
salih inşallah gönlündeki geziyi yaparsın bende tüm gezilerimi eşimle yaparım bu gezi nin tekrarını eşimle yapacam inşallah:cat:çok güzel gezi olmuş eşimle hayran kaldık :mrgreen: en yakın zaman da bizde gidicezz
üzülme birgün bakmışsınki motorun üstündesin açmışsın gazı gitmişsin uzaklaraçok pis kıskandımgerçkten süper bi gezi olmuş.:cat: leşke bizde de imkalnlar olsa da bizde böyle uzun gezilere çıksak
teşekkürler yalovaya selamlarmükemmel gezi,mükemmel fotoğraflar..teşekkürler
eyvallah sizde birgün çıkarsınız gezersinizÇok güzel bir gezi olmuş gerçekten
Size özenmemek mümkün değil
sağolun inşallahTebrikler abicim. :cat:
Bizlere de kısmet olur inşallah.
yok okadar değildehşetötesi..........
doğrusun hemşerim atla gel suriye şurasıHataylı olarak henüz Suriye'ye gidemedim ama giden arkadaşlar gerçekten çok keyifli olduğunu söylüyorlar, hasancolakefe abimizin de seyir defterinde de yazdığı kadarıyla kendisinin de çok keyif aldığını görebiliyorum. Özellikle kendilerini çok takdir ettim, çık İstanbul'dan hemencecik bir Suriye'de dolan geri dön helal olsun vallahi ::alkiis:: Umarım bende bir gün böyle bir organizasyonun parçası olurum!
hasan abi yine harika 1 gezi paylaşmışsın. eline sağlık.:rendeer:
geleceğinizi duymuştuk ama görüşmek nasip olmadı selamlarSüper.. Daha 2 hafta öncesine kadar bende Cilvegözü sınır kapısına motosikletimle gelmiş lakşn SUriye ye geçme cesareti gösterememiştik..
sağolun kardeşimCesaret isteyen ama süper bir gezi. Her yer tarih kokuyor. Sağ salim döndüğünüze sevindim. Selamlar.
süper gezi dertlendiriyor insanı ya biz nezaman böyle gezilere gidicez :salut:
Yok öyle uzun değil 850 dolara gezebilirsinaynen katılıyorum çok güzel fotolar.artık bizde emkli olunca gezeriz galiba.![]()
çok teşekkürlerİşte gezi diye ben buna derim beawalla abilerim süpper bi gezi olmuş..
gerçektende süper fotolar ve anlatım da super gezmıs kadar olduk abılerım amblemlere uzuldum ama oda gezinin nazarı diye dusunuyorum![]()
eyvallah sağolun:cat:gerçektende 10 numara bir gezi olmuş:cat:
öyle geziler zevkli olurharbiden güzel gezi olmuş ..birde o çölde harbiden iyi cesaret......allahtan dediğiniz gibi lastik felan patlamamış........
suriyeli motorcuya koptum ama..başında huşi...motorun üstüne ata örter gibi bi bez...harbi koptum...
çok güzel gezi..:cat:
sağolunmaaşallah, maaşallah! :cat:
sağolun inşallah size birgün böyle gezilere imza atarsınızMüthiş bir gezi... Sizi izlerken hayallere dalıp gittim. Çok tebrik ederim...
öyledir çok harikaydıbaya güzel bi gezi olmuş heralde![]()
sağolun bende tşk ederimÇok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...