sağolasın dostum inşallah sizde gezersiniz![]()
Bazı hıyanetler bundan ders çıkarmıyor :cat:....Türkler siz asil bir milletsiniz siz bu topraklardan gittiğinizden beri yüzümüz gülmedi diyor..............
DEVAM EDECEK...
çok güzel gezi olmuş eşimle hayran kaldık :mrgreen: en yakın zaman da bizde gidicezz
dua edelim inşallah çıkarsınızçok pis kıskandımgerçkten süper bi gezi olmuş.:cat: leşke bizde de imkalnlar olsa da bizde böyle uzun gezilere çıksak
mükemmel gezi,mükemmel fotoğraflar..teşekkürler
süper keyifli geçmiş resimleri tek tek inceledim büyük bir haz tebrikler ve paylaşım için teşekkürler..:rendeer:
öyledir heryer tarih kokuyorharika bir gezi olduğu kesin bir o kadarda güzel fotoğraflar tebrikler
bazen kendine zaman ayırmalısın dünyada işini bitiripte giden kimse yoktur inşallah arzuladığınız gezileri yaparsınız:cat:Uzun yola bayılıyorum ama işimden dolayı gidemiyorum, amblemler için çok üzüldüm. Paylaşım için teşekkürler :cat:
eyvallah sağolun.resimler geliyorhemşerim,Çok güzel bir gezi olmuş,emeğinize sağlık.Amblemlerin sökülmesine üzüldüm.resimlerin devamını bekliyoruz.
teşekkürler birgün sizde uzun gezilere imzanızı atarsınız inşallahVallahi imrendim ne güzel bir gezi olmuş fotoğraflar süper
dediğingibi bazen bir yaprak gibi rüzgarın önüne salıvermek kendini gittiği yere kadar.:cat:Yaz başlarında Adana'ya gelirim,nitekim mayıs'tada oradaydım.Hatay,Antakya,Mersin,Antep alayını gezdim.Her otoyol girdikten sonra Suriya tabelalarını görüp sapsammı acaba deyip duruyorum.Bende bigün sizin gibi salıcam motoru yoku aşağı,gidebildiğim yere kadar gidicem.Hariha bir gezi ve fotoğraflar.Yüreğinize sağlık.
eyvallah haluk ben siteye resim atmasını hala bilmiyorum bunları ve dahaöncekilerini farklı arkadaşlar atmıştııııimrendirici bir gezi olmuş hasan bey ama ben sizde fotoğraflara yazı ekleme konusunda bir gelişme gördüm. tebrikler.![]()
10 numara olmuş.. İnsan hayatında unutamaz böyle gezileri![]()