evet abi motorun geri sinyali sesli , şaşırdım evdenmi yazıyorsunuz işten mi abi..Bu işte teknoloji dedikleri şey olsa sanırım.:queen:
evet abi motorun geri sinyali sesli , şaşırdım evdenmi yazıyorsunuz işten mi abi..Bu işte teknoloji dedikleri şey olsa sanırım.:queen:
evet abi motorun geri sinyali sesli , şaşırdım evdenmi yazıyorsunuz işten mi abi..
evet abi motorun geri sinyali sesli , şaşırdım evdenmi yazıyorsunuz işten mi abi..
2 yeni üye geliyor arkadaşlar yer açın sıkışın arkasıda aynı yere gidiyo :mrgreen: :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------
musa nasıl gidiyo ortak nasıl geçiyo günün anlat hele :cat:
valla şu an öğrenme aşamasındayız belki sende aynısını yaşıorsundur evrakların sonunda bissürü kaşe basıyorlar ney hiç bişey anlamadım... bizden ptt ci olmıcak herhalde...2 yeni üye geliyor arkadaşlar yer açın sıkışın arkasıda aynı yere gidiyo :mrgreen: :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------
musa nasıl gidiyo ortak nasıl geçiyo günün anlat hele :cat:
Mt nin çoğunluğunu artık ptt de göreceğiz herhalde... :mrgreen:
yazın iyide kışın ne yapıcak bu tatlı su motorcuları...
Kış ola hayrola diyorum, ayrıca sözleşme ocakta bitiyor,
işlerine gelmezse ocakta çıkabilirler sanırım.
Ayrıca Emre geçen kış kar yağarken dahi motoru kullandı... :queen:
yaw bu emre kafamı karıştırdı)) Devrem Ptt ye giriyorum ne varsa devlet anada var
Gerekli evrakları söylersin
b BU işte bende varım
![]()
diploma fotokopisi
ikametgah
nüfüs cuzdan sureti
sağlık raporu
adli sicil kaydı (sabıka kaydı)
4 adet resim
ehliyet ve nufus cuzdan fotokopisi 3 er adet
len sizden getirdiğiniz her kurban için ikramiyemi veriyolar len....:queen::queen::queen:
len sizden getirdiğiniz her kurban için ikramiyemi veriyolar len....:queen::queen::queen: