Bak Postacı Geliyorrr. . (PTT Kargo buraya:)

2 yeni üye geliyor arkadaşlar yer açın sıkışın arkasıda aynı yere gidiyo :mrgreen: :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

evet abi motorun geri sinyali sesli , şaşırdım evdenmi yazıyorsunuz işten mi abi..

musa nasıl gidiyo ortak nasıl geçiyo günün anlat hele :cat:

2 yeni üye geliyor arkadaşlar yer açın sıkışın arkasıda aynı yere gidiyo :mrgreen: :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

biri beni mi çağırdı ?? :silent::silent:

valla şu an öğrenme aşamasındayız belki sende aynısını yaşıorsundur evrakların sonunda bissürü kaşe basıyorlar ney hiç bişey anlamadım... bizden ptt ci olmıcak herhalde...

yaw bu emre kafamı karıştırdı :))) Devrem Ptt ye giriyorum ne varsa devlet anada var:)Gerekli evrakları söylersin:)b BU işte bende varım :)

Kış ola hayrola diyorum, ayrıca sözleşme ocakta bitiyor,
işlerine gelmezse ocakta çıkabilirler sanırım.
Ayrıca Emre geçen kış kar yağarken dahi motoru kullandı... :queen:

o zaman üstünü başını annesi temizliyordu...
hastalandığında annesi bakıyodu bu kış ne olur allah bilir...

ya bugün gittim konuştum form falan doldurdum da bana yalan olucak gibi avcılara yakın yerlerde boş yer yok avcılarda öyle bişey yok zaten :) avcılarda kargo yokmuş ne biliyim valla şimdilik burger dayım ama evrakları teslim edicem pazartesi avcılar sefaköy kçekmece --b.çekmece arası biyerde eleman aranırsa girerim şimdilik bilmediğim yerlerde çalışmak mantıklı gelmiyor

yaw bu emre kafamı karıştırdı :))) Devrem Ptt ye giriyorum ne varsa devlet anada var:)Gerekli evrakları söylersin:)b BU işte bende varım :)

diploma fotokopisi
ikametgah
nüfüs cuzdan sureti
sağlık raporu
adli sicil kaydı (sabıka kaydı)
4 adet resim
ehliyet ve nufus cuzdan fotokopisi 3 er adet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar