[Bursa - MT]

arkadaşlar biz bursadan gidecek olan arkadaşlar olarak derim ki ben zaten çevreyolunu kulllanacağım, çevreyolundan yalova yoluna bağlantıda uygun bir nokta belirleyelim, oradan hareket edelim, saati de 6:45 yapalım

Eveet, İstanbul gezimizin günü yaklaşıyor artık. Sanırım kesin buluşma yerini ve saatini belirlesek iyi olacak.

Evet İstanbul yolcuları olarak pazar sabahı saat 07.00 da Gemlik İmam Tesislerinde buluşuyor ve Yalova'ya hareket ediyoruz. 08.15 Pendik Feribotu ile saat 09.00 da Pendik'e ulaşıyoruz. Dileyenler sabah kahvaltılarını Yalova İskelesinde ya da feribotta yapabilirler. Sonra, sonrası için kesin çizgilerle belirlenmiş bir plan yapmak istemiyorum. Motorlar bizim, o gün için İstanbul yolları bizim, eh zaman sınırlamamız da olmayacağına göre kafamıza göre takılırız. En azından feribottayken bir plan yapar ve ona göre bir güzergah belirleriz. Ancak Pendik'ten sonra sahil yolunu kullanmakta ısrarlıyım. Hem trafik daha rahat olur hem de sahil yolu'nun o güzel Marmara Denizi ve Adalar manzarasını içimize sindire sindire gideriz. Tabii ki mutlaka boğaz köprüsünü kullanacağız Avrupa'ya geçerken.

Evet 21 Haziran Pazar sabahı İstanbul'a gaz açıyoruz arkadaşlar. İstanbul yolcusu kalmasın lütfen.

bize uyar:cat: cem abi, bu arada arabayla geliyorsun di mi:silent:

bursa merkezden katılacak arkadaşlar, özdilek lambalarında, en geç 6:45 te buluşup hareket ederiz.

arkadaşlar merhabalar uzun süredir forma giremiyoum sadece 2 dakika inceleyip kapatıyorum mustafa abinin ( zakok) de yoğun destekleriyle sonunda bir karar alıp keewey superlight 150 ( kara kaçan ) ıma ulaştım ve yardımcı olduğu için ona çok çok teşekkür ederim kendisi ile motoru ıslattık resimlerini eklemeye çalışırım.
nevin hocam büyük geçmiş olsun.
sizlere gezinizde bol eğlenceler belasız kazasız sürüşler dilerim

hayırlı/uğurlu olsun adnan. kazasız sürüşler:cat: sizde gelseydiniz bizimle:silent:

teşekürler:cat: gelmek isterdik fakat istanbul trafiği malum bide motoru elden geçirmem lazım 2- 3 hafta daha geziye katılamayabilrim planlarım var onları halletmem lazım emokta görüşmek dileğiyle:rendeer:

abi gemlik imam tesisleri nerde gemliği biliyorum içinde bir yerde mi

Hayır içinde değil,İmam Tesisleri Yalova Yolu üzerinde. Gemlik'i Yalova'ya doğru geçtikten hemen sonra Karsak mevkii'nde yolun sağ tarafında göreceksiniz.

Bursa'dan gelecek arkadaşların Özdilek'te buluşmaları uygun ancak İmam Tesislerine de girmek gerekiyor. Hem tüm katılımcıların toplanması hem de feribot bileti temini için. Özdilek önü buluşması için 06.45 biraz geç bana göre. 06.45 de buluşunca İmam'a 15 dakikada gelebilecek misiniz? Hem İmam'da da bilet alırken ya da benzin almak isteyen olursa filan vakit kaybedilebilir. O yüzden bu 06.45 saatini bence biraz daha erkene örneğin 06.30'a alırsanız iyi olur. Zaman açısından hiç sıkışma yaşamayız böylece.

arkadaşlar merhabalar uzun süredir forma giremiyoum sadece 2 dakika inceleyip kapatıyorum mustafa abinin ( zakok) de yoğun destekleriyle sonunda bir karar alıp keewey superlight 150 ( kara kaçan ) ıma ulaştım ve yardımcı olduğu için ona çok çok teşekkür ederim kendisi ile motoru ıslattık resimlerini eklemeye çalışırım.
nevin hocam büyük geçmiş olsun.
sizlere gezinizde bol eğlenceler belasız kazasız sürüşler dilerim

Güzel seçim. Memnun kalicaksiniz... Iyi günlerde ve mt ile beraber kullanın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 PM ----------

Evet sonunda asil rakama ulaştım :-D 261... 161 ve sonundada 61 i gördükmü tamamdir...

Adnan hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilerim guzel secim yollarda görüşmek üzere

walla bana her saat uyar siz kac derseniz.......
pazar gunu görüşmek dilegiyle......

Hayır içinde değil,İmam Tesisleri Yalova Yolu üzerinde. Gemlik'i Yalova'ya doğru geçtikten hemen sonra Karsak mevkii'nde yolun sağ tarafında göreceksiniz.

Bursa'dan gelecek arkadaşların Özdilek'te buluşmaları uygun ancak İmam Tesislerine de girmek gerekiyor. Hem tüm katılımcıların toplanması hem de feribot bileti temini için. Özdilek önü buluşması için 06.45 biraz geç bana göre. 06.45 de buluşunca İmam'a 15 dakikada gelebilecek misiniz? Hem İmam'da da bilet alırken ya da benzin almak isteyen olursa filan vakit kaybedilebilir. O yüzden bu 06.45 saatini bence biraz daha erkene örneğin 06.30'a alırsanız iyi olur. Zaman açısından hiç sıkışma yaşamayız böylece.

haklısın abi.
arkadaşlar, nasipse en geç 06:30'da özdilek lambalarından gaz açıyoruz.

haklısın abi.
arkadaşlar, nasipse en geç 06:30'da özdilek lambalarından gaz açıyoruz.

Bursa'dan gelenler 06.30 da Özdilek önünden yola çıkacak şekilde buluşuyor ve İmam Tesislerine geliyorlar. Gemlik ya da Mudanya'dan geleceklerle İmam Tesislerinde buluşuyorlar. Yani grup İmam tesislerinde tamamlanıyor ve Yalova'ya doğru yola çıkıyoruz.

Dikkat: İmam Tesislerinden hareket saatimiz 07.00 (En fazla 07.10) dur. Feribot'a yetişmek söz konusu olduğundan hareket saatimizi uzatmak pek mümkün olamayacak. Çeşitli nedenlerle geziye katılıp da bu saatte belirlenen noktalara ulaşamayanlar direk Yalova Feribot İskelesi'ne gelip gruba orada katılabilirler.

Evet ben her zaman olduğu gibi dört tekerleklim ile katılacağım geziye. İstanbul'da gitmek istenilen noktalara en kısa yoldan ve kaybolmadan sizi götüreceğimden kuşkunuz olmasın.:cat:

6.30' da terminalin az ilerisindeki trafik lambalarında da ben olurum yol kenarında. beni de alır geçersiniz arkadaşlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------

http://www.facebook.com/album.php?aid=85496&id=726042731&saved#/album.php?id=726042731&aid=85496

arkadaşlar bu da bizim akçay- cunda adası arası gezimizin bir kısmı.. buraya eklemede becerim olmadığı için sizlere link yolluyorum oradan bakarsınız diye :)

:)
:)Özcan yarın bu taraflara gelmek istersen bekleriz.gündüzden zeko ile yine çalışıcaz ara verip Sanada bir çay ısmarlarız...:cat:

Walla geldim Mudanya ya ama nete girmeden geldiğimden yeni haberim oluyor.Yarın sabah gelirim artık geçmiş olsuna.
Sedat-ss senin için de uygun mudur? Zeko da nasıl olsa benim gibi 16-24 vardiyasında.Birlikte gideriz.

Tabii siz uygun görürseniz Nevin hocam.

:thumleft:İyi geceler bursa herkeze tatlı ruyalar:thumleft::king:
özcan gelmeden önce bi cagrı atarsan sevinirim numaram olması lazım ben yinede özelden sana numaramı atarım

bize yağmur çamur vız gelir tırz gider :queen:
liste ne alemde bu arada.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------

arkadaşlar buluşma noktasına buluşup gitmek isteyen yok mu:silent::mrgreen:

6.30' da terminalin az ilerisindeki trafik lambalarında da ben olurum yol kenarında. beni de alır geçersiniz arkadaşlar :)
[/B]

ok............:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 PM ----------

yağış durumu şimdiden belli olmaz, cumartesi günü daha isabetli bir tahmin oluşur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 PM ----------

saat şimdi oldu yoksa geç kalırız hatta bi 10 dakika öne bile alsak olur

Allah tan bi mani elem keder gelmezse geziye katılıyorum

kardeşim, bildiğin üzre herşey Allah'tan; hayır da, şer de O'nun izni ve iradesiyle.. başkasından gelme ihtimali yok ki :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende gelıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

benı de yazın yagmur camur farketmez:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------

Evet beyler bayanlar kalkıyor son 3 gun yolcularımızın hazırlanmaları rica olur....

Yolcu listesi

1-Picasso(Erdem)+ Muzo
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis
11-SALVANO
12-blue_dolunay

soner ıde yazın

listeye, kuaför arkadaşımız ömer'i de ekleyin. nasip olursa geleceğini söyledi :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 PM ----------

ben niye yazmıyorsam:p

Yolcu listesi

1-Picasso(Erdem)+ Muzo
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis