Eveet, İstanbul gezimizin günü yaklaşıyor artık. Sanırım kesin buluşma yerini ve saatini belirlesek iyi olacak.
Evet İstanbul yolcuları olarak pazar sabahı saat 07.00 da Gemlik İmam Tesislerinde buluşuyor ve Yalova'ya hareket ediyoruz. 08.15 Pendik Feribotu ile saat 09.00 da Pendik'e ulaşıyoruz. Dileyenler sabah kahvaltılarını Yalova İskelesinde ya da feribotta yapabilirler. Sonra, sonrası için kesin çizgilerle belirlenmiş bir plan yapmak istemiyorum. Motorlar bizim, o gün için İstanbul yolları bizim, eh zaman sınırlamamız da olmayacağına göre kafamıza göre takılırız. En azından feribottayken bir plan yapar ve ona göre bir güzergah belirleriz. Ancak Pendik'ten sonra sahil yolunu kullanmakta ısrarlıyım. Hem trafik daha rahat olur hem de sahil yolu'nun o güzel Marmara Denizi ve Adalar manzarasını içimize sindire sindire gideriz. Tabii ki mutlaka boğaz köprüsünü kullanacağız Avrupa'ya geçerken.
Evet 21 Haziran Pazar sabahı İstanbul'a gaz açıyoruz arkadaşlar. İstanbul yolcusu kalmasın lütfen.
hayırlı/uğurlu olsun adnan. kazasız sürüşler:cat: sizde gelseydiniz bizimle:silent:
abi gemlik imam tesisleri nerde gemliği biliyorum içinde bir yerde mi
arkadaşlar merhabalar uzun süredir forma giremiyoum sadece 2 dakika inceleyip kapatıyorum mustafa abinin ( zakok) de yoğun destekleriyle sonunda bir karar alıp keewey superlight 150 ( kara kaçan ) ıma ulaştım ve yardımcı olduğu için ona çok çok teşekkür ederim kendisi ile motoru ıslattık resimlerini eklemeye çalışırım.
nevin hocam büyük geçmiş olsun.
sizlere gezinizde bol eğlenceler belasız kazasız sürüşler dilerim
Hayır içinde değil,İmam Tesisleri Yalova Yolu üzerinde. Gemlik'i Yalova'ya doğru geçtikten hemen sonra Karsak mevkii'nde yolun sağ tarafında göreceksiniz.
Bursa'dan gelecek arkadaşların Özdilek'te buluşmaları uygun ancak İmam Tesislerine de girmek gerekiyor. Hem tüm katılımcıların toplanması hem de feribot bileti temini için. Özdilek önü buluşması için 06.45 biraz geç bana göre. 06.45 de buluşunca İmam'a 15 dakikada gelebilecek misiniz? Hem İmam'da da bilet alırken ya da benzin almak isteyen olursa filan vakit kaybedilebilir. O yüzden bu 06.45 saatini bence biraz daha erkene örneğin 06.30'a alırsanız iyi olur. Zaman açısından hiç sıkışma yaşamayız böylece.
haklısın abi.
arkadaşlar, nasipse en geç 06:30'da özdilek lambalarından gaz açıyoruz.
haklısın abi.
arkadaşlar, nasipse en geç 06:30'da özdilek lambalarından gaz açıyoruz.
Özcan yarın bu taraflara gelmek istersen bekleriz.gündüzden zeko ile yine çalışıcaz ara verip Sanada bir çay ısmarlarız...:cat:
6.30' da terminalin az ilerisindeki trafik lambalarında da ben olurum yol kenarında. beni de alır geçersiniz arkadaşlar
[/B]
saat şimdi oldu yoksa geç kalırız hatta bi 10 dakika öne bile alsak olur
Allah tan bi mani elem keder gelmezse geziye katılıyorum
Evet beyler bayanlar kalkıyor son 3 gun yolcularımızın hazırlanmaları rica olur....
Yolcu listesi
1-Picasso(Erdem)+ Muzo
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis
11-SALVANO