sağol kardeşim teşekkür ederim çantalar 500 tl takma aparatı yani en zoru 80 tl
valla bu kadarını beklemiyordum çok güzel olmuşellerinize sağlık murat bey
sağol kardeşim teşekkür ederim çantalar 500 tl takma aparatı yani en zoru 80 tl
valla bu kadarını beklemiyordum çok güzel olmuşellerinize sağlık murat bey

murat kardeş seneye muhtemelen tayinim çıkar belki yakınlaşırızbu sene olmaz ama seneye gerçekten yurt çapında bir organizasyon yapılabilir
![]()
merak kardeşim en çok sen mrock ediyodun en son sen gördün::cheeeeer
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
yörük kardeş meslek nedir özür diliyorum bende yeni sayılırım
emrahın dediği gibi ben de askerim![]()
emrahcım çok üzgünüm ama nişanlım ile onun yeni evlenen bir arkadaşına gideceğiz.bir hafta önceden söz vermiştik.cuma günü de bizim bu sene tayini çıkan arkadaşlar için düzenlenen ve gelenekselleşen veda yemeği var.akşam oraya gideceğim ama cuma öğleden sonra olabilir.muhtemelen saat 2 ile 6 arası boş olacağım.o zaman görüşebiliriz.kardeşim teller var nasıl olsa.cuma günü sabahtan haberleşiriz ne dersin?
lanet olsun bu motoru yapan ve emeyi geçen bütün arkadaşlara
2008 hyo aldım kışın başında motordan anlamam diye gittim motovizyon kadıköy şubesinden aldım ozamanlar kuralkanın servisiydi. başka biryere götürmeye gerek yokdiye düşündüm. adamlar motor satılık diye rolanti valfi gibi parçalarını deştirmişler motordaki zarar beyinle beraber 1.500 ytl. başka bir servise götürdüm motovizyon servistışı diye onlarda oo bu motora ellenmiş şöyle olmuş bunu garantiden çıkartıyoruz 1.500 milyara motoru süper yaparız. Kuralkanı arıyorum aa motorgarantiden çıkartılmış motovizyonda servisimiz deyil ne .... yiyorsan ye motovizyonda kapanmış artık bizene lanet olsun o ..... lere. ..... çocukları. bütün motor hayallerim içine ettiler. motora sözüm yok ama bukadar dandik ve kişiliyetsiz bir firma getirdiyi için çok üzülüyorum. size tavsiyem gidin en ucuzundan bir honda alın ama bu ....... zlerle uğraşmayın.
nurettin_ kardeşim bahsettiğiniz çelik dişlinin bir resmi varsa paylaşabilirmiyiz? maliyeti nedir? parasını ödeyip yedekleme yapabilirmiyiz, malum bizimki bugün ilk marşta tak demiyor ama yarınlar için tedbir olsun.
bluebox tam olarak ne demek istediğini anlayamadım! Bu motoru yapan ve emeği geçenlere lanet okurken acaba yanlış tercih yaptığın usta ve servisemi yönelikti :silent:
motosikletin hangi marka ne model? Globalden kalma aldıysan s&t den en az 5.000 ytl ucuza kapatmışsındır ki iflas etmiş firmanın vereceği garantiye ihtiyaç duymamalısın. Kızdığın nokta 1500 ytl garanti kapsamı dışında masraf. Hyosung almak isteyen her motosiklet severe bu olası ince ayrıntıyı hep vurguladık. Ayrıca kolay kolay arıza vermeyecek bir motora usta hatasından kızıp ucuzundan honda tavsiye etmen bir anlık sinirle oldu heraldeYıllarca suzuki için motor üreten bir firma nede olsa Hyosung.
Murat kardeşim hayırlı olsun çantalar gayet güzel olmuş. :bounce:
ilker kardeşim güzel gezini paylaştığın için teşekkürler,seni merak ediyordum.
nurettin,multijet benim yeni puntomotosiklete birşey yapmadım.
![]()