ybr 125 in hiçbir kronik sorunu yok.60,000 km ye gelmiş (2006 model) bir arkadaş henüz bujisini bile değiştirmediğini söyledi, hiç supap ayarı yaptırmamış.Büyük motoru da var, ybr yi şehir içinde kullanıyor.Ybr fanı falan da değil.Yalan söylemesi için hiçbir sebep yok.Motoru "eşek" gibi kullanıyorum diyor.Bazen yağını 6-7000 de falan değiştiriyormuş.
İkimizin ortak görüşü bu motorun bmw den daha sağlam ve sorunsuz olduğu yönünde.Ben 22,000 km dir kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım.
Pekçok motor kullandım, bu ikinci sıfır motorum.Bunun kadar sorunsuz motor görmedim.Motorlarımın neredeyse tüm tamirini ve servislerin tamamını kendim yaparım. Asıl mesleğim de teknisyenlik.
Eğer bir servis/tamirci bu motora bok atıyorsa ya üşeniyordur arızayı bulmaya ya da bilgi/zaman eksiği vardır, geçiştirmeye çalışıyordur.
Karbüratör problemi genelde yatan motorda yada yağmur altında kalan motorda oluyor.Uzun süre kullanılmayacak(1 ay mesela) motorun karbüratöründeki tahliye vidasını açıp benzini boşaltmak lazım.Karbüratörde benzin kaldı mı kireçlenme yapıyor(ilgniç ama evet, kireçleniyor, benzinlerde az da olsa su var).Yada sağanak yağış altında uzun sürüşlerde (1 saat mesela) hava filtresine su girebiliyor.